Ruokareviiri
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Paras sato syntyy sukupolvien kokemuksella

Paras sato syntyy sukupolvien kokemuksella

Mustakosken puutarhan moderneissa kasvihuoneissa Satakunnassa kasvatetaan kotimaiset tuoreet ja maukkaat tomaatit sekä kurkut ympäri vuoden.

Mustakosken puutarha on noussut perinteisen tomaatin, kirsikkatomaatin, mini- ja luumutomaatin sekä kurkun merkittävimmiksi suomalaisiksi kasvattajiksi. Kasvihuoneiden rehevässä viherkasvustossa ja lehvillä näkyykin ahkera ja pitkäaikainen työ. Vuosikymmenien saatossa perheyrityksemme kasvatusmenetelmät ja ammattitaito ovat hioutuneet huippuunsa.

Mustakosken puutarhalle tuotteiden puhdas hygienia on avainasemassa tuoteturvallisuuden ja laadun varmistamisessa. Sadon lajittelussa ja keräämisessä työntekijöitä auttaa nykyaikainen tekniikka ja automatisointi. Näin tuotteet pääsevät keräämishetkestään mahdollisimman nopeasti ja tuoreina kauppoihin asiakkaidemme saataville.