Parasta laatua Etelä-Suomen viimeisestä juustolasta
Päivitetty 8.10.2018Porlammin meijeri tekee laadukkaita juustoja pitkällä perinteellä.
Porlammin meijeri on maidontuottajiensa omistama itsenäinen osuuskunta, joka on tänä päivänä Etelä-Suomen ainoa jäljellä oleva juustola. Pieni, itsenäisenä juustola panostaa hyvän maun ohella asiakkaisiin. Juustola on tunnettuja ensiluokkaisesta laadusta. Porlammin juustolan juustot valmistetaan tämän päivän teknologialla, mutta lähes satavuotiaalla osaamisella ja hyvällä maulla.
Hyvä maku on myös Porlammin Osuusmeijerin työntekijöitä yhdistävä piirre. Tuotekehitykseen panostetaan jatkuvasti, jotta juustotiskeillä ja ravintoloissa on joka päivä juustomakuja, jotka jäävät pysyvästi mieleen.
Porlammin juustola valmistaa joustavasti niin omia tuotteita kuin suoraan asiakkaiden toiveisiin räätälöityjä erikoisjuustoja. Parhaiten juustola tunnetaan juustonystävien suussa voimakkaan ja täyteläisen makuisesta mustaleimaemmentalista. Kuten monia muitakin tuotteita, on sitä saatavilla niin juustopalana, raasteena kuin sulatejuustona – aina suuhusi sopivalla tavalla.