Ruokareviiri
Perinteistä lihakauppaa pohjoisesta

Perinteistä lihakauppaa pohjoisesta

Perheyritys Rönkä valmistaa Kemissä monenlaisia lihaherkkuja kymmenien vuosien kokemuksella.

Röngän perheyrityksen korkealaatuiset naudan-, poron-, ja karitsanlihatuotteet on tuotettu ja jalostettu lähellä sinua Pohjois-Suomessa, joten voit aina olla varma niiden tuoreudesta, alkuperästä ja erinomaisesta mausta. Yhdessä pohjoisen lihatuottajien kanssa Rönkä vahvistaa entisestään pohjoissuomalaisen lihan erinomaista mainetta.

Röngän päätoimipaikka sijaitsee Kemissä ja tiloihin kuuluvat lisäksi Ranualla toimivat poronkäsittelylaitos ja Keminmaassa sijaitseva Lapin Palvin lihanjalostusyksikkö. Veljekset Rönkä Oy työllistää noin 60 liha-alan ammattilaista.

Rönkä hankkii lihansa Pohjois-Suomen tiloilla kasvaneista naudoista, lampaista ja poroista. Perinteisenä lähiruokatuottajana Röngällä on kiinteät suhteet kasvattajiin. Kun kasvatus ja valmistus tapahtuvat lähellä toisiaan, takaa se nopean toimituksen tiloilta tuotantolaitoksiin ja edelleen kauppaan. Nopea kierto mahdollistaa korkealuokkaiset lihatuotteet.