Tuoreet Pirkka-kasvikset tulevat Mikkelistä

Tuoreet Pirkka-kasvikset tulevat Mikkelistä

Päivitetty 8.10.2018

Vihannesyhtymä 3T on vuonna 1998 perustettu yritys, joka viljelee avomaan vihanneksia Etelä-Savossa Mikkelin Haukivuorella. Vihannesyhtymä 3T toimittaa K-ruokakauppoihin Pirkka-sarjan kasviksia.

3T:n toiminnan lähtökohtana ovat olleet alusta asti tuoreus, tasalaatuisuus ja toimitusvarmuus. Näillä kolmella on saavutettu vankka asema Suomen vihannesmarkkinoilla ja kuluttajien sydämissä.

3T tuottaa Pirkka-tuotesarjan suomalaiset parsakaalit, cosmopolitan salaatit ja jäävuorisalaatit. Viljelyssä noudatetaan kotimaisten kasvisten laatutarhaohjeistoa ja jatkuvalla kehitystyöllä ja koulutuksella varmistetaan tuotteiden turvallisuus ja hyvä laatu. Kesällä 2010 yritys otti käyttöön GlobalGAP-sertifioinnin, joka on käytössä useissa Euroopan maissa. Sertifioinnilla yritys sitoutuu noudattamaan hyviä maatalouden tuotantotapoja niin eettisesti kuin ympäristöstä huolehtien.

3T:n vahvuutena ovat toiminnan joustavuus, nopea tuotteiden jäähdytys edistyksellisellä tekniikalla ja hyvät logistiset yhteydet tukkukauppoihin. Sadonkorjuun jälkeen tuotteet saadaan toimitettua nopeasti kauppoihin asiakkaiden saataville.