Tonnikala-papusalaatti
Helppo tonnikalasalaatti pavuilla maistuu vaikkapa lounaaksi.
4 annostaalle 15 min95,3 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 2tlk(à 200 g)Pirkka tonnikalapaloja öljyssä
- 1tlk(380 g)Pirkka ruskeita papuja
- 1(50 g)punasipuli
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja tai miniluumutomaatteja
- 2ruukkuajääsalaattia
- 1ruukkurucolaa
- 1-2rklPirkka kapriksia
- mustapippuria
Valmistus
alle 15 min- Valuta tonnikalat. Valuta ja huuhdo pavut. Suikaloi punasipuli. Puolita tomaatit. Revi salaatit ja levitä ne laakealle vadille.
- Asettele salaatin päälle kerroksittain tonnikalaa ja papuja. Lisää tomaatit, punasipuli, salaattijuustokuutiot ja kaprikset. Rouhi pinnalle mustapippuria. Tarjoa salaattikastikkeen ja leivän kanssa.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 95,3 kcal399 kJ
- Proteiinia 7,64 g
- Hiilihydraatteja3,56 g
- Rasvaa5,04 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi