• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tonnikala-papusalaatti

Tonnikala-papusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 95,3 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Valuta tonnikalat. Valuta ja huuhdo pavut. Suikaloi punasipuli. Puolita tomaatit. Revi salaatit ja levitä ne laakealle vadille.
  2. Asettele salaatin päälle kerroksittain tonnikalaa ja papuja. Lisää tomaatit, punasipuli, salaattijuustokuutiot ja kaprikset. Rouhi pinnalle mustapippuria. Tarjoa salaattikastike erikseen. Tarjoa lisäksi leipää.

Ravintosisältö per 100 g

  • 95,3 kcal399 kJ
  • Proteiinia7,64 g
  • Hiilihydraatteja3,56 g
  • Rasvaa5,04 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille