Uudet Möllerit - sinulle luotu

Uudet Möllerit - sinulle luotu

Julkaistu 28.2.2021

Kaipaatko elämääsi energiaa & elinvoimaa tai tukea lihaksille & nivelille? Tai haluaisitko edistää hiusten pysymistä normaalina ja tukea kollageenista ihon toimintaa varten?

Kun valitset uudet Möllerit, voi jokainen päivä olla huippupäivä! Tuoteperhe on suunniteltu siten, että tuotteet täydentävät toisiaan ja sarja sisältää omega-3-rasvahappoja, vitamiineja ja mineraaleja. Möller uutuudet ovat MSC-sertifioituja ja purkki on 98 % kierrätysmuovia. Sertifikaatti varmistaa, että tuotteissa käytetty kala on aina kestävästi kalastettua ja jäljitettävissä. Myös toimitusketju on vastuullinen.

energiaa-elinvoimaa Möller Omega-3 Energia & elinvoima on omega-3 valmiste, jonka aineosat auttavat lisäämään energiaa ja elinvoimaa. Kapselit sisältävät omega-3 rasvahappoja, ginsengiä, B-, C- ja D-vitamiineja. Ginseng auttaa edistämään elinvoimaa ja torjumaan väsymystä. B6-, B12- ja C-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa.

iho-hiukset Möller Omega-3 Iho & hiukset on uutuus iholle ja hiuksille. Valmiste sisältää omega-3 rasvahappoja, C-vitamiinia, sinkkiä, biotiinia ja seleeniä. Sinkki, biotiini ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina ja sinkki sekä biotiini ihon pysymistä normaalina. C-vitamiini tukee kollageenin muodostumista ihon toimintaa varten.

lihakset-nivelet Möller Omega-3 Lihakset & nivelet on omega-3 valmiste lihaksille ja nivelille. Se sisältää omega-3 rasvahappoja, magnesiumia, mangaania, C- ja D-vitamiineja sekä inkivääriä. Magnesium edistää lihasten toimintaa ja D-vitamiini lihastoiminnan ylläpitämistä. C-vitamiini tukee kollageenin muodostumista rustojen toimintaa varten ja mangaani sidekudosten muodostumista.

Omega-3-rasvahapot auttavat pysymään terveenä. Terveyden kannalta välttämättömät omega-3-rasvahapot pitää saada ravinnosta, sillä elimistö ei pysty niitä itse valmistamaan. Omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen toimintaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA+EPA:a. DHA on tärkeä myös aivojen toiminnalle ja näkökyvylle. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA:a päivittäin.