Banaani-nicecream
Banaanista ja maapähkinävoista surautettu nicecream on terveellinen vaihtoehto jäätelölle. Tekemiseen ei mene kuin hujaus, kunhan pakastimesta löytyy banaaneja.
2 annostayli 60 min
Ainekset
2 annosta
- 2kypsää banaania
- 2rklmaapähkinävoita
- ripausPirkka kanelia
Valmistus
yli 60 min- Kuori ja paloittele banaanit. Laita palat suljettavaan muovipussiin ja pakasta yön yli.
- Anna jäisten banaanipalojen sulaa ensin muutama minuutti huoneenlämmmössä.
- Laita banaanit tehosekoittimeen. Lisää maapähkinävoi ja ripaus kanelia.
- Surauta nicecream tasaiseksi. Kaavi välillä reunoille levinnyttä massaa takaisin pohjalle, jotta saat kaikki banaanipalat sileäksi. Voit soseuttaa nicecreamin myös sauvasekoittimella. Syö heti!
Tiesitkö että...
Nicecreamissa kannattaa käyttää ylikypsiä banaaneja, sillä ne ovat makeampia. Voit pakastaa banaanipaloja kerralla enemmän, sillä ne sopivat myös smoothien sekaan.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi