Hamppupatukat
- Annosmäärä12 palaa
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Itse tehdyt hamppupatukat ovat ihana välipala, joka on helppo kääräistä voipaperiin ja napata mukaan aamulla!
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
12 palaa
- 1 ps (200 g) Pirkka pehmeitä taateleita
- 1 dl kuorittuja hampunsiemeniä (esim. HamppuFarmi)
- 1 dl Pirkka cashewpähkinöitä
- 1 dl Pirkka auringonkukansiemeniä
- 1 rkl Pirkka vaahterasiirappia
- 2 tl Pirkka kanelia
Koristeluun
Ravintosisältö
- Energia2 358 kJ / 564 kcal
- Rasva32,8 g
- josta tyydyttynyttä3,8 g
- Hiilihydraatit44,8 g
- josta sokereita37 g
- Proteiini18,1 g
- Suola0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Kaada taatelit monitoimikoneen tai tehokkaan sauvasekoittimen kulhoon. Aja tahnaksi.
- Lisää loput patukoiden ainekset ja pyöräytä nopeasti koneessa. Taikinaan saa jäädä rakennetta.
- Taputtele taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (noin 18 cm x 14 cm). Painele pinnalle hampunsiemeniä. Nosta jääkaappiin jähmettymään vähintään tunniksi.
- Leikkaa levy haluamasi kokoisiksi patukoiksi.
Patukat säilyvät jääkaapissa 1–2 viikkoa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −16 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,00/2 kpl7,50/kgIlman Plussa-korttia 1,79/kpl (8,95/kg)
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,7(13 arviota)
- Videoyli 60 min3,8(145 arviota)
- yli 60 min4,0(74 arviota)
- yli 60 min4,6(28 arviota)
- alle 15 min4,7(53 arviota)
- yli 60 min3,4(24 arviota)
- yli 60 min4,3(10 arviota)
- yli 60 min4,0(27 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,6 (19 arviota)
- Ok5 vuotta sittenIhan ok