Hyppää sisältöön
HamppupatukatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hamppupatukat

  • Annosmäärä12 palaa
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Itse tehdyt hamppupatukat ovat ihana välipala, joka on helppo kääräistä voipaperiin ja napata mukaan aamulla!
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ravintosisältö

  • Energia
    2 358 kJ / 564 kcal
  • Rasva
    32,8 g
  • josta tyydyttynyttä
    3,8 g
  • Hiilihydraatit
    44,8 g
  • josta sokereita
    37 g
  • Proteiini
    18,1 g
  • Suola
    0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Kaada taatelit monitoimikoneen tai tehokkaan sauvasekoittimen kulhoon. Aja tahnaksi.
  2. Lisää loput patukoiden ainekset ja pyöräytä nopeasti koneessa. Taikinaan saa jäädä rakennetta.
  3. Taputtele taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (noin 18 cm x 14 cm). Painele pinnalle hampunsiemeniä. Nosta jääkaappiin jähmettymään vähintään tunniksi.
  4. Leikkaa levy haluamasi kokoisiksi patukoiksi.
Patukat säilyvät jääkaapissa 1–2 viikkoa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,6 (19 arviota)

  • Ok
    5 vuotta sitten
    Ihan ok