Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Banaani-suklaapaistosTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Banaani-suklaapaistos

Valmista herkullinen banaani-suklaapaistos jälkiruuaksi tai kahville. Banaanin ja suklaan liitto toimii saumattomasti tässä rapeassa paistoksessa.

Ainekset

8 annosta
    • 2dlvehnäjauhoja
    • 1 1/2dlkaurahiutaleita
    • 3/4dlsokeria
    • 1dljuoksevaa margariinia

Täyte

Lisäksi

    • vaniljajäätelöä
    • Pirkka Reilun kaupan kahvia tai teetä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita vehnäjauhot, kaurahiutaleet, sokeri ja margariini keskenään. Painele noin puolet taikinasta ohueksi kerrokseksi uunivuoan (halkaisija 20 cm) pohjalle.
  2. Rouhi suklaa.
  3. Viipaloi banaanit. Mausta banaanit fariinisokerilla, sitruunanmehulla ja sitruunankuoriraasteella.
  4. Pane vuokaan kerroksittain banaaniviipaleita ja suklaarouhetta. Ripottele päälle loppu taikina.
  5. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa haaleana vaniljajäätelön ja kahvin tai teen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit valmistaa paistoksen myös annosvuoissa.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille6 arvostelua