BBQ-broileriburgeriReseptin teki kumppani

BBQ-broileriburgeri

Tämä burgeri on mässyjen mässy. Erilaisilla kastikkeilla kruunattu burgeri dipataan lopuksi vielä cheddarkastikkeeseen. Resepti: Akseli Herlevi

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(170 g)HK Amerikan pekonia
    • 4kplKariniemen Kananpojan fileepihvejä, maustamaton
    • 4tlNaughty BRGR Cuba -suolaa
    • 1dlBBQ-kastiketta
    • 2dlNaughty BRGR American BBQ Mayo -majoneesia
    • 4(à 6 kpl/540 g)Vaasan The BRGR Naughty Burgers -sämpylää
    • 1dlNaughty BRGR chutneya
    • 1(100 g)punasipulia
    • 1dlsuolakurkkuviipaleita
    • 4jäävuorisalaatinlehteä
    • 2dlValio Koskenlaskija Ruoka cheddar -juustoa

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista pekoniviipaleet rapeiksi pannulla ja nosta talouspaperin päälle valumaan.
  2. Mausta broilerin rintafileet Cubasuolalla ja grillaa kuumassa grillissä kypsiksi.
  3. Leikkaa pekonit karkeiksi noin 2 cm:n kokoisiksi paloiksi ja sekoita BBQ-kastikkeen joukkoon.
  4. Leikkaa kuorittu punasipuli ohuiksi viipaleiksi.
  5. Paahda sämpylöitä pannulla tai uunissa 3 minuuttia tai kunnes ne ovat paahtuneet kullankeltaisiksi ja levitä Naughty American BBQ majoneesia sämpylöiden leikkauspinnoille.
  6. Kokoa burgeri reseptin aineksista.
  7. Lämmitä cheddarjuustokastike varovasti kattilassa ja nosta erilliseen astiaan burgereiden vierelle.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua