LohiburgeriReseptin teki kumppani

Lohiburgeri

Lohiburgereiden täytteenä on raikasta fenkolislawta ja salsa verdeä. Voit sivellä salsa verden sijaan sämpylöille myös Pirkka sitruunapestoa. Resepti: Akseli Herlevi

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1fenkoli
    • 1punasipuli
    • 2dlNaughty BRGR Base aiolia
    • ripaussuolaa
    • ripauspippuria
    • 1sitruuna
    • 2dlsalsa verdeä (ks. erillinen resepti)
    • 2pkt(à 2 x 80 g)Hätälä lohiburgerpihvejä
    • 2rklvoita
    • 4kurkkuviipaletta
    • 4tomaattiviipaletta
    • 4Vaasan The BRGR Naughty Burgers -sämpylää

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi pesty fenkoli ja kuorittu punasipuli ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Sekoita joukkoon aioli, mausta suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla.
  2. Valmista salsa verde reseptin mukaan.
  3. Paista lohiburgerpihvit pannulla voissa ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Leikkaa kurkku valmiiksi ohuiksi viipaleiksi.
  5. Paahda sämpylöitä pannulla tai uunissa 3 minuuttia tai kunnes ne ovat paahtuneet kullankeltaisiksi.
  6. Sivele Salsa Verdeä paahdettujen sämpylöiden leikkauspinnan puolelle tasaisesti.
  7. Kokoa burgeri reseptin aineksista niin että pohjan päälle tulee ensin pihvi, sitten kurkku ja tomaattiviipaleet ja fenkolislaw.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua