Lohiburgeri
Lohiburgereiden täytteenä on raikasta fenkolislawta ja salsa verdeä. Voit sivellä salsa verden sijaan sämpylöille myös Pirkka sitruunapestoa. Resepti: Akseli Herlevi
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1fenkoli
- 1punasipuli
- 2dlNaughty BRGR Base aiolia
- ripaussuolaa
- ripauspippuria
- 1sitruuna
- 2dlsalsa verdeä (ks. erillinen resepti)
- 2pkt(à 2 x 80 g)Hätälä lohiburgerpihvejä
- 2rklvoita
- 4kurkkuviipaletta
- 4tomaattiviipaletta
- 4Vaasan The BRGR Naughty Burgers -sämpylää
Valmistus
alle 30 min- Suikaloi pesty fenkoli ja kuorittu punasipuli ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Sekoita joukkoon aioli, mausta suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla.
- Valmista salsa verde reseptin mukaan.
- Paista lohiburgerpihvit pannulla voissa ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa kurkku valmiiksi ohuiksi viipaleiksi.
- Paahda sämpylöitä pannulla tai uunissa 3 minuuttia tai kunnes ne ovat paahtuneet kullankeltaisiksi.
- Sivele Salsa Verdeä paahdettujen sämpylöiden leikkauspinnan puolelle tasaisesti.
- Kokoa burgeri reseptin aineksista niin että pohjan päälle tulee ensin pihvi, sitten kurkku ja tomaattiviipaleet ja fenkolislaw.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Lohiburgeri sopisi ruokavaliooni täydellisesti.
Ihana burger.
Lohi on vaan parasta