Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Camembert uunissaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Camembert uunissa

Uunicamembert sulaa uunissa keskeltä herkulliseksi. Kiehauta juuston kaveriksi karpalo-mustikkahilloke ja tarjoa lisäksi leipää tai suolakeksejä. Noin 1,45€/annos.*

Ainekset

5 annosta

Karpalo-mustikkahilloke

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista juusto pakkauksestaan ja nosta uuninkestävään astiaan. Tee juuston pintaan ristikkäisiä viiltoja.
  2. Paista juustoa 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes juuston sisäosa on pehmennyt.
  3. Mittaa kattilaan karpalot ja glögitiiviste. Keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia, kunnes neste on lähes haihtunut. Sekoita joukkoon jäiset mustikat. Anna jäähtyä hieman.
  4. Nosta hilloketta juuston pinnalle ja koristele timjamilla. Tarjoa sula camembert maalaisleivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2022. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille17 arvostelua