Katkarapukupit
- Valmistusaikaalle 30 min
Pienet katkarapukupit ovat herkullisia cocktailpaloja ja ne sopii tarjottavaksi noutopöytään, juhliin sekä illanistujaisiin.
Ainekset
- 1/2 pkt (12 kpl) Minikrustadeja
- 100 g Pirkka katkarapuja
- 50 g tuoretta kurkkua
Kastike
- 1 rkl Pirkka Kevyt majoneesia
- 2 rkl Pirkka kermaviiliä
- 1 rkl Pirkka mexican ketsuppia
- 1 rkl tilliä hienonnettuna
- tippa tabascoa
Valmistus
alle 30 min
- Kuumenna kupit uunissa 150 asteessa 1–2 minuuttia ja nosta jäähtymään. Valitse katkaravuista 24 kauneinta koristeeksi ja leikkaa muut pieniksi paloiksi. Viipaloi kurkku ja leikkaa edelleen pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää katkaravut ja kurkkukuutiot. Sekoita hyvin ja annostele kuppeihin. Koristele jokainen kuppi kahdella katkaravulla ja pienellä tillinoksalla. Tarjoa katkarapukupit noin tunnin sisällä täyttämisestä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 7,00/2 kpl19,44/kgIlman Plussa-korttia 3,69/kpl (20,50/kg)
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −12 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,50/3 kpl4,17/kgIlman Plussa-korttia 0,95/kpl (4,75/kg)
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(21 arviota)
- alle 15 min3,2(11 arviota)
- yli 60 min5,0(1 arvio)
- alle 15 min4,0(42 arviota)
- alle 30 min3,7(7 arviota)
- yli 60 min4,0(51 arviota)
- alle 30 min4,0(2 arviota)
- alle 30 min4,8(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (2 arviota)