• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapukupit

Katkarapukupit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 62,2 kcal / 100 g

Ainekset

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuumenna kupit uunissa 150 asteessa 1-2 minuuttia ja nosta jäähtymään. Valitse katkaravuista 24 kauneinta koristeeksi ja leikkaa muut pieniksi paloiksi. Viipaloi kurkku ja leikkaa edelleen pieniksi kuutioiksi.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset ja lisää katkaravut ja kurkkukuutiot. Sekoita hyvin ja annostele kuppeihin. Koristele jokainen kuppi kahdella katkaravulla ja pienellä tillinoksalla. Tarjoa katkarapukupit noin tunnin sisällä täyttämisestä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 62,2 kcal260 kJ
  • Proteiinia4,79 g
  • Hiilihydraatteja2,62 g
  • Rasvaa3,52 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille