Jouluinen juustotarjotin
Valitse jouluiselle juustotarjottimelle lempijuustojasi ja tarjoa ne helpon persimohillon kanssa. Lisää hedelmiä, keksejä sekä pähkinöitä ja pikkujoulujen helpoin tarjoilu on valmis!
10 annostaalle 30 min
Ainekset
10 annosta
- 1pkt(400 g)Pirkka Parhaat mustaleimaemmantalia
- 2pkt(à 150 g)Castello Creamy White valkohomejuustoa
- 2pkt(à 100 g)Pirkka Parhaat mustapippurituorejuustoa
- 1pkt(150 g)Castello Creamy Blue sinihomejuustoa
- 2(480 g)päärynää
- 2(360 g)Pirkka persimonia
- 1/2-1pkt(250 g)Pirkka Parhaat keksilajitelmaa juustoille
- 1 1/2dl(n. 85 g)Pirkka pekaanipähkinöitä
- n. 2dlpersimonhilloa (itse tehty)
- tuoretta rosmariinia ja timjamia
Valmistus
alle 30 min- Keitä persimonhillo ohjeen mukaan. Jäähdytä hillo.
- Nosta juustot huoneenlämpöön noin puoli tuntia etukäteen. Avaa juustot kääreistään ja leikkaa niitä halutessasi pienemmiksi.
- Pese hedelmät ja viipaloi ne haluamaasi muotoon.
- Asettele juustoja, hedelmiä, keksejä, pähkinöitä sekä persimonhillo juustotarjottimelle. Koristele tuoreilla yrteillä.
Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Hyvaat reseptit