Croissantvuoka
Viikonloppuaamiaisen kruunaa vadelmilla rikastettu croissantvuoka. Briejuusto tekee tästä leipävanukkaasta erityisen suussasulavan. Noin 2,65€/annos.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 6croissantia
- 1pkt(200 g)Pirkka briejuustoa
- 2kananmunaa
- 2kananmunan keltuaista
- 1/2dlsokeria
Valmistus
30 - 60 min- Tee croissanteihin pituussuunnassa syvä viilto, mutta älä leikkaa croissanteja halki. Viipaloi briejuusto ja voitele uunivuoka.
- Täytä croissantit juustolla ja vadelmilla (3/4 vadelmista). Siirrä vuokaan leikkauspinta ylöspäin. Lisää jäljelle jääneet vadelmat croissantien ympärille.
- Mittaa maito kulhoon, vatkaa joukkoon munat ja sokerit. Kaada seos tasaisesti vuokaan. Anna vetäytya 15 minuuttia.
- Peitä vuoka foliolla. Paista 175-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia, poista folio ja jatka paistamista vielä noin 30 minuuttia. Tarjoa croissantvuoka kuumana.
Tiesitkö että...
Voit käyttää tähän yön yli levänneitä croissanteja. Valmista ylijääneistä valkuaisista marenkeja. Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi