Piimäjuusto
Piimäjuusto muuttuu trendiherkuksi, kun käärit sen buffalomozzarellan muotoon ja maustat ripauksella vaniljaa.
- 8 annosta
- yli 60 min
Ainekset
8 annosta
- 3kananmunaa
- 1prk(200 g)kermaviiliä
- (2 rklvaniljasokeria)
- 1/4tlsuolaa
Valmistus
yli 60 min- Kiehauta maito kattilassa. Sekoita munat, kermaviili ja piimä kulhossa. Mausta halutessasi vaniljasokerilla. Lisää seos kuumaan maitoon rauhallisesti, sekoita vain hetki. Kiehauta ja kytke lämpö pois. Anna seoksen levätä kannen alla noin 30 minuuttia, kunnes juustomassa on erottunut.
- Asettele harsoliina siivilään tai lävikköön ja nosta kulhon päälle. Nostele juustomassa reikäkauhalla tai toisella siivilällä liinan päälle. Sekoita suola tasaisesti massaan. Annan juuston jäähtyä hetki. Kiepauta liinan liepeet nyytiksi niin, että juusto saa pallon muodon. Nosta juusto jääkaappiin valumaan vähintään 2 tunniksi.
- Tarjoa juusto leivän päällä tai osana juustotarjotinta.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tosi hyvä resepti nam!!