Dalgona-kahvi
- Annosmäärä2 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Trendikäs ja näyttävä dalgona-kahvi syntyy helposti pikakahvista! Tarjoa herkullinen kahvivaahto makusi mukaan lämpimän tai kylmän maidon tai kasvipohjaisen juoman kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
2 annosta
2 rkl 2 rkl | Nescafe Kulta -pikakahvia, tumma paahto tai Nescafe Kulta -pikakahvia tai |
2 rkl | sokeria tai |
2 rkl | kiehuvan kuumaa vettä tai |
4 dl 4 dl | maitoa tai tai |
(jääpaloja) tai |
Valmistus
alle 15 min
Kiehauta vesi ja kaada kulhoon. Mittaa joukkoon pikakahvi ja sokeri. Vaahdota sähkövatkaimella noin 5 minuuttia, kunnes seos vaalenee ja muuttuu ilmavaksi vaahdoksi.
Kaada maito tai haluamasi kasvipohjainen juoma sekä jääpalat laseihin. Nostele dalgona-vaahto pinnalle ja tarjoa heti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,1(28 arviota)
- alle 15 min2,7(12 arviota)
- alle 15 min3,5(4 arviota)
- alle 5 min4,2(5 arviota)
- alle 15 min4,0(30 arviota)
- alle 15 min4,0(7 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)
- alle 15 min4,2(9 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (28 arviota)
- nimetön!2 vuotta sittenToimiiko tämä normaalilla hanalla tulevasta kuumalla vedellä?
- K-Kuluttajapalvelu2 vuotta sittennimetön!, yleisesti hanasta tulevaa lämmintä vettä ei suositella käytettävän sellaisenaan juomana tai ruuanlaitossa. Lämpimän vesijohtoveden välttäminen liittyy siihen, että vesi saattaa olla putkistossa melko pitkään, ja kuumaan veteen voi liueta putkien sisäpintaan kertyneitä bakteereja ja kemiallisia yhdisteitä, jotka sitten päätyvät ruokaan. Jos vesi kuumennetaan kiehuvaksi ruokaa laitettaessa, enin osa bakteereista kuitenkin kuolee. Kaikkein varminta kuitenkin on käyttää vain kylmää vettä kaikkeen ruoanlaittoon ja tässa reseptissä kiehauttaa se joko liedellä tai vedenkeittimessä.