Kukkakaali-loimulohisalaatti
- Annosmäärä5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
Herkullinen loimukirjolohi sopii hyvin kukkakaalin makupariksi kesäisessä salaatissa.
- Gluteeniton
Ainekset
5 annosta
- 1 ps (100 g) Pirkka suomalaista jääsalaattia
- 1 (n. 400 g) pieni kukkakaali
- 4–5 (n. 400 g) tomaattia
- 1/2 (200 g) kurkkua
- 250 g loimukirjolohifileepalaa
- 1–2 rkl sitruunanmehua
- tilliä
Kastike
- 1 tlk (200 g) Pirkka Kevyt kermaviiliä tai turkkilaista
- 1/2 dl Pirkka Kevyt majoneesia
- 2 rkl sinappia
- 1 rkl sitruunanmehua
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 dl tilliä hienonnettuna
Ravintosisältö
- Energia259 kJ / 62 kcal
- Rasva3,3 g
- josta tyydyttynyttä0,8 g
- Hiilihydraatit2,6 g
- josta sokereita2,5 g
- Proteiini4,6 g
- Suola0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Revi salaatinlehdet tarjoiluvadille. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi ja leikkaa kukinnot ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös tomaatit ja kurkut sekä loimukirjolohi.
- Lado tomaatti-, kurkku- ja kukkakaaliviipaleet salaattipedille. Levitä päälle loimukirjolohiviipaleet. Mausta viipaleet sitruunanmehulla ja hienonna salaatille runsaasti tilliä.
- Sekoita kermaviili ja majoneesi. Mausta sinapilla, sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Hienonna tilli ja sekoita kastikkeen joukkoon. Anna maustua kylmässä. Tarjoa kastike erikseen salaatin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −12 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,50/3 kpl4,17/kgIlman Plussa-korttia 0,95/kpl (4,75/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,0(4 arviota)
- 30 - 60 min
- alle 30 min4,0(5 arviota)
- alle 15 min4,5(11 arviota)
- 30 - 60 min4,3(10 arviota)
- 30 - 60 min4,2(16 arviota)
- 30 - 60 min3,3(21 arviota)
- 30 - 60 min3,5(8 arviota)
Arvostele resepti
ka. 5,0 (1 arvio)