Hyppää sisältöön
Kukkakaali-loimulohisalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kukkakaali-loimulohisalaatti

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
Herkullinen loimukirjolohi sopii hyvin kukkakaalin makupariksi kesäisessä salaatissa.
  • Gluteeniton

Ainekset

5 annosta
  • 1 ps (100 g) Pirkka suomalaista jääsalaattia
  • 1 (n. 400 g) pieni kukkakaali
  • 4–5 (n. 400 g) tomaattia
  • 1/2 (200 g) kurkkua
  • 250 g loimukirjolohifileepalaa
  • 1–2 rkl sitruunanmehua
  • tilliä

Kastike

Ravintosisältö

  • Energia
    259 kJ / 62 kcal
  • Rasva
    3,3 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,8 g
  • Hiilihydraatit
    2,6 g
  • josta sokereita
    2,5 g
  • Proteiini
    4,6 g
  • Suola
    0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Revi salaatinlehdet tarjoiluvadille. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi ja leikkaa kukinnot ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös tomaatit ja kurkut sekä loimukirjolohi.
  2. Lado tomaatti-, kurkku- ja kukkakaaliviipaleet salaattipedille. Levitä päälle loimukirjolohiviipaleet. Mausta viipaleet sitruunanmehulla ja hienonna salaatille runsaasti tilliä.
  3. Sekoita kermaviili ja majoneesi. Mausta sinapilla, sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Hienonna tilli ja sekoita kastikkeen joukkoon. Anna maustua kylmässä. Tarjoa kastike erikseen salaatin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 5,0 (1 arvio)