• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kukkakaali-loimulohisalaatti

Herkullinen loimulohi sopii hyvin kukkakaalin makupariksi kesäisessä salaatissa. Resepti vain noin 2,85 €/annos*.
Kukkakaali-loimulohisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 215 kcal / annos (335g)

Ainekset

5 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Revi salaatinlehdet tarjoiluvadille. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi ja leikkaa kukinnot ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös tomaatit ja kurkut sekä loimukirjolohi.
  2. Lado tomaatti-, kurkku- ja kukkakaaliviipaleet salaattipedille. Levitä päälle loimukirjolohiviipaleet. Mausta viipaleet sitruunanmehulla ja hienonna salaatille runsaasti tilliä.
  3. Sekoita kermaviili ja majoneesi. Mausta sinapilla, sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Hienonna tilli ja sekoita kastikkeen joukkoon. Anna maustua kylmässä. Tarjoa kastike erikseen salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 335g100 g

  • 215 kcal900 kJ
  • Proteiinia17 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille