KasvisdippivatiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kasvisdippivati

Dippivati on herkullinen ja terveellinne välipala. Maistuu myös perheen pienimmille.

Ainekset

6 annosta
    • 1kukkakaali
    • 2porkkanaa
    • 1/2kurkkua
    • 1paprika
    • nippu (100 g)retiisejä

Sardiini-tomaattidippi

Kasvisaioli

Valmistus

30 - 60 min
  1. Huuhdo kasvikset. Paloittele kukkakaali lohkoiksi. Raaputa porkkanat ja suikaloi ne. Suikaloi myös kurkku ja paprika. Leikkaa retiisit lohkoiksi. Asettele kasvikset vadille. Tarjoa dippikastikkeiden kanssa.
  2. Valmista sardiini-tomaattidippi. Valuta sardiinit ja aurinkokuivatut tomaatit. Soseuta sardiinit, aurinkokuivatut tomaatit monitoimikoneessa ja lisää kermaviili. Mausta mustapippurilla ja ruohosipulilla. Koristele persiljalla tai ruohosipulilla.
  3. Valmista kasvisaioli. Hienonna maustekurkku. Sekoita se majoneesin joukkoon. Lisää kermaviili ja hienonnettu persilja. Mausta sinapilla ja pippurilla.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille1 arvostelu