• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kasvisdippivati

Kasvisdippivati
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 100 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1kukkakaali
    • 2porkkanaa
    • 1/2kurkkua
    • 1paprika
    • nippu (100 g)retiisejä

Sardiini-tomaattidippi

Kasvisaioli

Valmistus

30 - 60 min
  1. Huuhdo kasvikset. Paloittele kukkakaali lohkoiksi. Raaputa porkkanat ja suikaloi ne. Suikaloi myös kurkku ja paprika. Leikkaa retiisit lohkoiksi. Asettele kasvikset vadille. Tarjoa dippikastikkeiden kanssa.
  2. Valmista sardiini-tomaattidippi. Valuta sardiinit ja aurinkokuivatut tomaatit. Soseuta sardiinit, aurinkokuivatut tomaatit monitoimikoneessa ja lisää kermaviili. Mausta mustapippurilla ja ruohosipulilla. Koristele persiljalla tai ruohosipulilla.
  3. Valmista kasvisaioli. Hienonna maustekurkku. Sekoita se majoneesin joukkoon. Lisää kermaviili ja hienonnettu persilja. Mausta sinapilla ja pippurilla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 100 kcal420 kJ
  • Proteiinia3,15 g
  • Hiilihydraatteja3,81 g
  • Rasvaa8,04 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille