• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Fetatäytteiset suippopaprikat

Fetatäytteiset suippopaprikat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 kpl
  • alle 30 min
  • 79,3 kcal / annos (75g)

Ainekset

4 kpl

Paistamiseen

    • salaattijuustokuutioiden öljymarinadia

Lisäksi

    • 1pkt(4 kpl)Pirkka pintamaustettuja porsaan grillipihvejä

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise suippopaprikat pitkittäin. Poista kanta ja siemenet. Sivele paprikoiden ulkopinta öljymarinadilla.
  2. Murskaa valutetut salaattijuustokuutiot haarukalla. Täytä paprikat juustolla ja ripottele pinnalle yrttisekoitusta ja mustapippuria.
  3. Grillaa öljytyllä parilalla tai muurikalla miedolla lämmöllä noin 10-15 minuuttia, kunnes paprikat pehmenevät hiukan. Tarjoa grillattujen pihvien kanssa.

Ravintosisältö perannos 75g100 g

  • 79,3 kcal332 kJ
  • Proteiinia10,3 g
  • Hiilihydraatteja1,97 g
  • Rasvaa3,62 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille