• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Fetajuustolla täytetyt jauhelihapihvit

Fetajuustolla täytetyt jauhelihapihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 325 kcal / annos (260g)

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa
    • 1/2dlPirkka korppujauhoja
    • 1 1/2dlvettä
    • 1kananmuna
    • 1tlsuolaa
    • ripausmaustepippuria

Täyte

Yrttinen tomaattikastike

    • 1/2ps(à 200 g)Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
    • 1-2valkosipulinkynttä
    • 1rklsalaattijuustokuutioiden öljymarinadia
    • 1tlk(500 g)Pirkka tomaattimurskaa
    • 1rklPirkka Provencen Mix -yrttiseosta
    • 1tlsokeria
    • 1/4tlsuolaa

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pane korppujauhot veteen turpoamaan noin 10 minuutiksi. Lisää kulhoon jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita taikina tasaiseksi. Jaa taikina kahdeksaan osaan ja muotoile pihveiksi.
  2. Jaa valutetut juustokuutiot neljälle pihville ja nosta toiset neljä päälle. Ummista reunat. Paista pihvejä pannulla noin 5 minuuttia kummaltakin puolelta.
  3. Yrttinen tomaattikastike: Kuullota sipulit ja kuoritut, hienonnetut valkosipulinkynnet salaattijuuston öljymarinadissa. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä ilman kantta noin 5 minuuttia. Tarjoa lisäksi pakkauksen ohjeen mukaan kypsennettyjä lohkoperunoita.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 325 kcal1 360 kJ
  • Proteiinia28,6 g
  • Hiilihydraatteja12,8 g
  • Rasvaa17,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua
  • Wiljami.S21.12.2015

    Muotoillut ja muuten valmiit pihvit kannattaa laittaa lautaselle ja pakastimeen vartiksi, kohmettuvat ja pysyvät paremmin muodossaa, on helpompi paistaa :)