Feta-oliivitäytteiset jauhelihapihvit
Täytä vaihtelun vuoksi jauhelihapihvit fetajuustolla ja oliiveilla! Helpot pihvit maistuvat perunoiden ja salaatin kanssa.
4 annosta30 - 60 min74,7 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 400gnaudan jauhelihaa
- 1 1/2dlvettä
- 1sipuli
- 3valkosipulinkynttä
- 1kananmuna
- 1tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Täyte
Valmistus
30 - 60 min- Pane korppujauhot turpoamaan veteen kymmeneksi minuutiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää korppujauhojen joukkoon sipulit, jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita mureketaikina tasaiseksi.
- Valuta ja hienonna täytteen salaattijuustokuutiot kevyesti haarukalla. Viipaloi oliivit.
- Jaa taikina kostutetun leikkuulaudan päällä kahdeksaan osaan. Taputtele kostutetuin käsin pihveiksi. Jaa juusto ja oliivit pihveille, käännä reuna täytteen päälle taskuksi. Ummista reunat hyvin ja viimeistele vielä pihvien muoto.
- Paista pihvejä pannulla noin 4 minuuttia kummaltakin puolelta. Voit paistaa pihvit myös uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja salaatin kanssa.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 74,7 kcal313 kJ
- Proteiinia 3,78 g
- Hiilihydraatteja4,58 g
- Rasvaa4,56 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi