• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Feta-oliivitäytteiset jauhelihapihvit

Feta-oliivitäytteiset jauhelihapihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 74,7 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 400gnaudan jauhelihaa
    • 1 1/2dlvettä
    • 1sipuli
    • 3valkosipulinkynttä
    • 1kananmuna
    • 1tlPirkka Provencen Mix -yrttisekoitusta
    • 1tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pane korppujauhot turpoamaan veteen kymmeneksi minuutiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää korppujauhojen joukkoon sipulit, jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita mureketaikina tasaiseksi.
  2. Valuta ja hienonna täytteen salaattijuustokuutiot kevyesti haarukalla. Viipaloi oliivit.
  3. Jaa taikina kostutetun leikkuulaudan päällä kahdeksaan osaan. Taputtele kostutetuin käsin pihveiksi. Jaa juusto ja oliivit pihveille, käännä reuna täytteen päälle taskuksi. Ummista reunat hyvin ja viimeistele vielä pihvien muoto.
  4. Paista pihvejä pannulla noin 4 minuuttia kummaltakin puolelta. Voit paistaa pihvit myös uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 74,7 kcal313 kJ
  • Proteiinia3,78 g
  • Hiilihydraatteja4,58 g
  • Rasvaa4,56 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2