Glögikeitto riisipuuron kaveriksi
Riisipuuro kuuluu jouluun. Lisää joulun makuja ja tarjoa riisipuuro pirteän punaisen glögikeiton kanssa.
10 annosta30 - 60 min163 kcal / annos (200g)
Ainekset
10 annosta
Riisipuuro
- 2dlvettä
- 1lPirkka maitoa
- 1tlsuolaa
- 1kuorittu manteli
Glögikeitto
- 1lvalmista glögijuomaa (punaista)
- 3rklperunajauhoja
- n. 1/2dlsokeria
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita kiehuvaan veteen riisi ja keitä noin 5 minuuttia. Kaada joukkoon maito ja anna puuron kiehua hiljalleen noin 40 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta valmis puuro suolalla ja sekoita joukkoon manteli.
- Kaada glögijuoma kattilaan ja sekoita joukkoon perunajauhot ja sokeri. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Anna keiton pulpahtaa pari kertaa ja siirrä sitten kattila pois liedeltä. Tarjoa lämpimänä tai jäähdytettynä riisipuuron kanssa.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 200g100 g
- 163 kcal682 kJ
- Proteiinia 4,4 g
- Hiilihydraatteja31,2 g
- Rasvaa1,6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Ohjeita ei ole glökikeitolle