• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Glögikeitto riisipuuron kaveriksi

Riisipuuro kuuluu jouluun. Lisää joulun makuja ja tarjoa riisipuuro pirteän punaisen glögikeiton kanssa.
Glögikeitto riisipuuron kaveriksi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 163 kcal / annos (200g)

Ainekset

10 annosta

Riisipuuro

Glögikeitto

    • 1lvalmista glögijuomaa (punaista)
    • 3rklperunajauhoja
    • n. 1/2dlsokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita kiehuvaan veteen riisi ja keitä noin 5 minuuttia. Kaada joukkoon maito ja anna puuron kiehua hiljalleen noin 40 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta valmis puuro suolalla ja sekoita joukkoon manteli.
  2. Kaada glögijuoma kattilaan ja sekoita joukkoon perunajauhot ja sokeri. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Anna keiton pulpahtaa pari kertaa ja siirrä sitten kattila pois liedeltä. Tarjoa lämpimänä tai jäähdytettynä riisipuuron kanssa.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 163 kcal682 kJ
  • Proteiinia4,4 g
  • Hiilihydraatteja31,2 g
  • Rasvaa1,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille