Hyppää sisältöön
Glögikeitto riisipuuron kaveriksiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Glögikeitto riisipuuron kaveriksi

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Riisipuuro kuuluu jouluun. Lisää joulun makuja ja tarjoa riisipuuro pirteän punaisen glögikeiton kanssa.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

10 annosta

Riisipuuro

Glögikeitto

  • 1 l valmista glögijuomaa (punaista)
  • 3 rkl perunajauhoja
  • n. 1/2 dl sokeria

Ravintosisältö

  • Energia
    377 kJ / 90 kcal
  • Rasva
    0,9 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,6 g
  • Hiilihydraatit
    18 g
  • josta sokereita
    10 g
  • Proteiini
    2,2 g
  • Suola
    0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita kiehuvaan veteen riisi ja keitä noin 5 minuuttia. Kaada joukkoon maito ja anna puuron kiehua hiljalleen noin 40 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta valmis puuro suolalla ja sekoita joukkoon manteli.
  2. Kaada glögijuoma kattilaan ja sekoita joukkoon perunajauhot ja sokeri. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Anna keiton pulpahtaa pari kertaa ja siirrä sitten kattila pois liedeltä. Tarjoa lämpimänä tai jäähdytettynä riisipuuron kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,5 (13 arviota)

  • Aaro
    5 vuotta sitten
    Ohjeita ei ole glökikeitolle