Glögikeitto riisipuuron kaveriksi
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Riisipuuro kuuluu jouluun. Lisää joulun makuja ja tarjoa riisipuuro pirteän punaisen glögikeiton kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
Riisipuuro
- 2 dl vettä
- 2 dl Pirkka puuroriisiä
- 1 l Pirkka maitoa
- 1 tl suolaa
- 1 kuorittu manteli
Glögikeitto
- 1 l valmista glögijuomaa (punaista)
- 3 rkl perunajauhoja
- n. 1/2 dl sokeria
Ravintosisältö
- Energia377 kJ / 90 kcal
- Rasva0,9 g
- josta tyydyttynyttä0,6 g
- Hiilihydraatit18 g
- josta sokereita10 g
- Proteiini2,2 g
- Suola0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Sekoita kiehuvaan veteen riisi ja keitä noin 5 minuuttia. Kaada joukkoon maito ja anna puuron kiehua hiljalleen noin 40 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta valmis puuro suolalla ja sekoita joukkoon manteli.
- Kaada glögijuoma kattilaan ja sekoita joukkoon perunajauhot ja sokeri. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Anna keiton pulpahtaa pari kertaa ja siirrä sitten kattila pois liedeltä. Tarjoa lämpimänä tai jäähdytettynä riisipuuron kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,8(10 arviota)
- 30 - 60 min3,9(138 arviota)
- 30 - 60 min3,8(252 arviota)
- 30 - 60 min4,7(6 arviota)
- 30 - 60 min3,8(14 arviota)
- alle 30 min3,0(2 arviota)
- yli 60 min4,0(179 arviota)
- 30 - 60 min5,0(4 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,5 (13 arviota)
- Aaro5 vuotta sittenOhjeita ei ole glökikeitolle