Riisipuuro mikrossa
Riisipuuron voit valmistaa helposti myös mikroaaltouunissa. Näin vältyt puuron sekoittamiselta.
- 5 annosta
- 30 - 60 min
- 74,1 kcal / 100 g
Ainekset
5 annosta
- 2dlPirkka puuroriisiä
- 3dlvettä
- 8dlmaitoa
- 1/2tlsuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Valitse puuron valmistamiseen laakea, noin kahden litran vetoinen keraaminen vuoka. Sekoita vesi ja riisit ja kypsennä täysteholla 8 minuuttia.
- Sekoita joukkoon maito. Kypsennä täysteholla (700 W) 10 minuuttia ja sekoita puuroa välillä. Vähennä teho puoleen ja anna kypsyä noin 18 minuuttia.
- Jos puuro on löysää, jatka kypsentämistä parin minuutin erissä puoliteholla. Anna puuron jälkikypsyä 3-4 minuuttia peitettynä.
- Mausta suolalla ja lisää manteli. Tarjoa maidon tai puolukkakastikkeen kanssa.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 74,1 kcal310 kJ
- Proteiinia 2,72 g
- Hiilihydraatteja13,2 g
- Rasvaa1,13 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi