• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Mansikka-sitruunakerrosfrutti

Mansikka-sitruunakerrosfrutti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 187 kcal / annos (170g)

Ainekset

6 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta vesi pinnoitetussa kattilassa. Sekoita joukkoon riisit ja keitä kannen alla noin 2 minuuttia. Lisää maito ja keitä miedolla lämmöllä 30-35 minuuttia, välillä sekoittaen.
  2. Pese sitruuna hyvin, raasta kuori ja purista mehu.
  3. Nosta kattila liedeltä ja lisää puuroon jogurtti. Mausta sokerilla, vanilliinisokerilla, suolalla ja sitruunankuorella ja -mehulla. Jäähdytä puuro esimerkiksi kylmävesihauteessa.
  4. Varaa yksi iso tarjoilukulho tai annoskulhoja kuudelle. Kaada ensiksi kulhoihin puuroa ja sitten kiisseliä. Tarjoa kerrosfrutit jääkaappikylminä. Ne säilyvät hyvin myös seuraavaan päivään. Koristele halutessasi esimerkiksi sitruunamelissanlehdillä.

Ravintosisältö perannos 170g100 g

  • 187 kcal782 kJ
  • Proteiinia3,09 g
  • Hiilihydraatteja35,2 g
  • Rasvaa3,52 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille