Grillattu maissi ja harissamaustevoiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillattu maissi ja harissamaustevoi

  • Annosmäärä2 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Grillatut maissinpalat saavat seurakseen harissatahnalla ja limetin raastetulla kuorella höystetyn maustevoin.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

2 annosta
1 pkt (4 kpl/400 g)
 
tai
 
öljyä
tai

Harissamaustevoi

100 g
 
tai
2 tl
 
tai
1 tl
 
limetin raastettua kuorta
tai
ripaus
 
merisuolaa
tai
 
mustapippuria
tai

Ravintosisältö

Energia
906 kJ / 218 kcal
Rasva
16,7 g
josta tyydyttynyttä
10,9 g
Hiilihydraatit
13,2 g
josta sokereita
2,1 g
Proteiini
2,5 g
Suola
0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Valmista ensin maustevoi. Paloittele voi kulhoon ja anna pehmetä hetken. Lisää joukkoon mausteet ja sekoita tasaiseksi. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua.

Sivele maissinpalat öljyllä kauttaaltaan. Grillaa maissinpaloja 5–8 minuuttia välillä käännellen, jotta ne kypsyvät tasaisesti.

Tarjoa heti harissamaustevoin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka kypsät grillimaissipalat 400g
    Hinta 1,99/kpl
    4,98/kg
  • Alavuden Luomurypsiöljy kylmäp. 250ml
    Hinta 4,75/kpl
    19,00/l
  • Pirkka suomalainen voi 500g
    Hinta 3,59/kpl
    7,18/kg
  • Pirkka Grana Padano juustolastut 100g laktoositon
    Hinta 2,85/kpl
    28,50/kg
  • Lime
    Hinta n. 0,40/kpl
    4,99/kg
  • Pirkka mustapippuri 21g kokonainen
    Hinta 0,85/kpl
    40,48/kg
  • Pirkka rypsiöljy 450ml
    Hinta 2,25/kpl
    5,00/l
  • Keiju rypsiöljy 0,5l
    Hinta 2,15/kpl
    4,30/l
  • Pirkka suomalainen voi 400g
    Hinta 4,65/kpl
    11,63/kg
  • Arla lisäaineeton normaalisuolainen meijerivoi 500g vähälaktoosinen
    Hinta 4,09/kpl
    8,18/kg
  • Giovanni Ferrari Grana Padano kova juusto 150g
    Hinta 5,55/kpl
    37,00/kg
  • Zanetti Grana Padano juusto 200g
    Hinta 8,69/kpl
    43,45/kg
  • Meira merisuola 450g hieno, jodioitu
    Hinta 1,75/kpl
    3,89/kg
  • Jozo hieno merisuola 500g
    Hinta 2,89/kpl
    5,78/kg
  • Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22g
    Hinta 1,29/kpl
    58,64/kg
  • Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
    Hinta 1,25/kpl
    46,30/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 2,5 (19 arviota)

  • anonyymi
    4 vuotta sitten
    Niin tarkoitus oli tietysti kirjoittaa Lapinkeittiössä. edelliseen
  • anonyymi
    4 vuotta sitten
    Olen laittanut paljon kesällä kaikenlaista ruokaa grillissä ja Mestarin Laounkeittiössä muurikkapannussa ja foliossa tulen päällä telineessä jossa on ritilä. Ja ihan kaikesta ruoasta tulee hyvää ja joutuu siinä seurustellessa. Nuo maissit ovat tosi hyviä, kun paistaa kypsäksi, niin ovat meheviä ja makeita ja siitä vain käsillä kummastakin päästä kiinni ja hampailla maissin jyvät suuhun, niin ei jää, kuin keskellä oleva ranka syömättä. Liharuoan ja kalankin lisänä hyvää. Ja yleensä kaikki sellaiset tuoreet vihannekset ja kasvikset mitä kesällä saa ovat muurikalla laitettuna tosi hyvää ruokaa. Ja itsetehdyt porilaisetkin esim.paahtoleivästä ja esim.kaiserwursti makkarasta ja siihen vielä paistettua sipulia väliin ja joskus kananmunakin samoin itse tehty jauhelihataikina ja siitä pihvit hampurilaisiin. UUdet perunat tosin ovat ihan parasta sellaisenaan voikastikkeen kanssa siinä ei kyllä muita makuja kaipaa. Ruoanlaitto varsinkin kesällä on kivaa ja yksi ohjelma päivässsä.