Grillattu maissi ja harissamaustevoiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillattu maissi ja harissamaustevoi

Grillatut maissinpalat saavat seurakseen harissatahnalla ja limetin raastetulla kuorella höystetyn maustevoin. Noin 2,50€/annos.

  • 2 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

2 annosta
    • 1pkt(4 kpl/400 g)Pirkka grillimaissipaloja
    • öljyä

Harissamaustevoi

    • 2tlpunaista tai vihreää harissatahnaa
    • 1tllimetin raastettua kuorta
    • ripausmerisuolaa
    • mustapippuria rouhittuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin maustevoi. Paloittele voi kulhoon ja anna pehmetä hetken. Lisää joukkoon mausteet ja sekoita tasaiseksi. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua.
  2. Sivele maissinpalat öljyllä kauttaaltaan. Grillaa maissinpaloja 5-8 minuuttia välillä käännellen, jotta ne kypsyvät tasaisesti.
  3. Tarjoa heti harissamaustevoin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua
  • anonyymi14.5.2019

    Niin tarkoitus oli tietysti kirjoittaa Lapinkeittiössä. edelliseen

  • anonyymi14.5.2019

    Olen laittanut paljon kesällä kaikenlaista ruokaa grillissä ja Mestarin Laounkeittiössä muurikkapannussa ja foliossa tulen päällä telineessä jossa on ritilä. Ja ihan kaikesta ruoasta tulee hyvää ja joutuu siinä seurustellessa. Nuo maissit ovat tosi hyviä, kun paistaa kypsäksi, niin ovat meheviä ja makeita ja siitä vain käsillä kummastakin päästä kiinni ja hampailla maissin jyvät suuhun, niin ei jää, kuin keskellä oleva ranka syömättä. Liharuoan ja kalankin lisänä hyvää. Ja yleensä kaikki sellaiset tuoreet vihannekset ja kasvikset mitä kesällä saa ovat muurikalla laitettuna tosi hyvää ruokaa. Ja itsetehdyt porilaisetkin esim.paahtoleivästä ja esim.kaiserwursti makkarasta ja siihen vielä paistettua sipulia väliin ja joskus kananmunakin samoin itse tehty jauhelihataikina ja siitä pihvit hampurilaisiin. UUdet perunat tosin ovat ihan parasta sellaisenaan voikastikkeen kanssa siinä ei kyllä muita makuja kaipaa. Ruoanlaitto varsinkin kesällä on kivaa ja yksi ohjelma päivässsä.