• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Chilinen kaalisalaatti

Chilinen kaalisalaatti maistuu grilliruoan lisäkkeenä. Tämäkin resepti vain n. 1,20€/annos*.
Chilinen kaalisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

n. 7 annosta

Kastike

Lisäksi

    • HK Kabanossi pekonitikkareita
    • HK Grillipekonia vartaassa

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa kaali erittäin ohuiksi suikaleiksi. Raasta kuoritut porkkanat karkeaksi raasteeksi. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Sulata herneet. Sekoita kaikki salaatin ainekset isossa kulhossa. Jätä puolet persiljasta salaatin koristeluun.
  2. Hienonna halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet. Sekoita kermaviili, majoneesi, limetinmehu, hunaja ja mausteet.
  3. Sekoita kastike salaatin joukkoon nostellen. Kaada salaatti tarjoilukulhoon ja ripottele pinnalle loput persiljasta. Anna salaatin maustua jääkaapissa ennen tarjoamista.
  4. Grillaa pekonitikkarit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa salaatin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 73,1 kcal306 kJ
  • Proteiinia1,99 g
  • Hiilihydraatteja6,29 g
  • Rasvaa4,36 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14