Ruskistettu voi
Ruskistettu, vaahdotettu voi on tuttu monesta ravintolasta. Tarjoa koukuttavan herkullinen voi rapeakuorisen leivän kanssa tai kokeile kasvisten kaverina. Noin 0,25€/annos
12 annosta30 - 60 min
Ainekset
12 annosta
- 250gPirkka voita
Valmistus
30 - 60 min- Kuutioi puolet voista ja anna pehmetä huoneenlämpöiseksi.
- Ruskista loput voista pannulla puulastalla koko ajan sekoittaen. Varo, ettei voi pääse palamaan. Kun voi kuohahtaa ja alkaa tuoksua pähkinäiseltä, kaada se metallikulhoon tai kattilaan.
- Odota, että ruskistettu voi jäähtyy ja jähmettyy hieman. Sekoita voit keskenään ja vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kommentoi
Hei! Toimiiko vilmariini samalla tavalla kun voi?
Leipuri, valitettavasti margariini ei ruskistu samalla tavalla kuin voi.
Jos teen voin edellisenä päivänä valmiiksi annoskulhoon ja jääkaappiin, pysyykö voin rakenne hyvänä?
Kokki, tämä ruskistettu ja vaahdotettu voi pysyy kyllä hyvänä seuraavaankin päivään. Voi todennäköisesti kovettuu jääkaapissa ollessaan, joten kannattaa muistaa ottaa se esille jo hyvissä ajoin ennen tarjoilua ettei voi ole liian kovaa levitettäessä.