Ruskistettu voi
- Annosmäärä12 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ruskistettu, vaahdotettu voi on tuttu monesta ravintolasta. Tarjoa koukuttavan herkullinen voi rapeakuorisen leivän kanssa tai kokeile kasvisten kaverina.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ravintosisältö
Energia | 3 000 kJ / 720 kcal |
Rasva | 80 g |
josta tyydyttynyttä | 54 g |
Hiilihydraatit | 1 g |
josta sokereita | 1 g |
Proteiini | 1 g |
Suola | 1,5 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Kuutioi puolet voista ja anna pehmetä huoneenlämpöiseksi.
Ruskista loput voista pannulla puulastalla koko ajan sekoittaen. Varo, ettei voi pääse palamaan. Kun voi kuohahtaa ja alkaa tuoksua pähkinäiseltä, kaada se metallikulhoon tai kattilaan.
Odota, että ruskistettu voi jäähtyy ja jähmettyy hieman. Sekoita voit keskenään ja vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,1(15 arviota)
- alle 15 min4,6(50 arviota)
- alle 30 min3,8(101 arviota)
- 30 - 60 min4,0(44 arviota)
- yli 60 min4,7(26 arviota)
- 30 - 60 min3,5(42 arviota)
- alle 30 min4,0(383 arviota)
- 30 - 60 min3,8(110 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (42 arviota)
- Leipuri Hiiva3 vuotta sittenHei! Toimiiko vilmariini samalla tavalla kun voi?
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenLeipuri, valitettavasti margariini ei ruskistu samalla tavalla kuin voi.
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenKokki, tämä ruskistettu ja vaahdotettu voi pysyy kyllä hyvänä seuraavaankin päivään. Voi todennäköisesti kovettuu jääkaapissa ollessaan, joten kannattaa muistaa ottaa se esille jo hyvissä ajoin ennen tarjoilua ettei voi ole liian kovaa levitettäessä.
- Kokki4 vuotta sittenJos teen voin edellisenä päivänä valmiiksi annoskulhoon ja jääkaappiin, pysyykö voin rakenne hyvänä?