Ruskistettu voiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Ruskistettu voi

Ruskistettu, vaahdotettu voi on tuttu monesta ravintolasta. Tarjoa koukuttavan herkullinen voi rapeakuorisen leivän kanssa tai kokeile kasvisten kaverina. Noin 0,25€/annos

  • 12 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

12 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuutioi puolet voista ja anna pehmetä huoneenlämpöiseksi.
  2. Ruskista loput voista pannulla puulastalla koko ajan sekoittaen. Varo, ettei voi pääse palamaan. Kun voi kuohahtaa ja alkaa tuoksua pähkinäiseltä, kaada se metallikulhoon tai kattilaan.
  3. Odota, että ruskistettu voi jäähtyy ja jähmettyy hieman. Sekoita voit keskenään ja vaahdota sähkövatkaimella kuohkeaksi. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka suomalainen voi 400g
    Pirkka suomalainen voi 400g
    3,35/kpl
    8,37/kg
  • Valio voi 400g pöytärasia normaalisuolainen vlakt
    Valio voi 400g pöytärasia normaalisuolainen vlakt
    4,69/kpl
    11,72/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 30 arvostelua
  • Leipuri Hiiva10.3.2021

    Hei! Toimiiko vilmariini samalla tavalla kun voi?

  • K-Kuluttajapalvelu10.3.2021

    Leipuri, valitettavasti margariini ei ruskistu samalla tavalla kuin voi.

  • Kokki7.10.2020

    Jos teen voin edellisenä päivänä valmiiksi annoskulhoon ja jääkaappiin, pysyykö voin rakenne hyvänä?

  • K-Kuluttajapalvelu7.10.2020

    Kokki, tämä ruskistettu ja vaahdotettu voi pysyy kyllä hyvänä seuraavaankin päivään. Voi todennäköisesti kovettuu jääkaapissa ollessaan, joten kannattaa muistaa ottaa se esille jo hyvissä ajoin ennen tarjoilua ettei voi ole liian kovaa levitettäessä.