Kirkastettu voiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kirkastettu voi

Kirkastettu voi kestää hyvin kuumuutta, joten se sopii hyvin esimerkiksi blinien paistamiseen.

  • alle 15 min

Ainekset

    • 100-150gPirkka voita

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata voi kattilassa. Kuori vaahto pinnalta ja anna voin jäähtyä hetki, jotta vaalea hera painuu kattilan pohjalle. Kaada pinnalle jäänyt kirkas voi varovasti erilliseen astiaan ja käytä esimerkiksi blinien paistorasvana.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka suomalainen voi 400g
    Pirkka suomalainen voi 400g
    3,35/kpl8,38/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Valio voi 400g pöytärasia normaalisuolainen vlakt
    Valio voi 400g pöytärasia normaalisuolainen vlakt
    4,69/kpl11,73/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 29 arvostelua