Grillatut vuohenjuustonektariinit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Puolikkaista nektariineista valmistuu grillaamalla helppo kesäinen herkku. Vuohenjuusto, pähkinät, hunaja ja minttu viimeistelevät maun.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
4 (500 g) | nektariinia tai |
1/2 pkt (á 200 g) | tai |
2–3 rkl | tai |
1–2 rkl | Pirkka Parhaat akaasiahunajaa tai |
2 rkl | tuoretta minttua tai timjamia hienonnettuna tai |
Ravintosisältö
Energia | 557 kJ / 134 kcal |
Rasva | 6,6 g |
josta tyydyttynyttä | 3,5 g |
Hiilihydraatit | 11,4 g |
josta sokereita | 11 g |
Proteiini | 5,8 g |
Suola | 0,3 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Halkaise nektariinit ja poista kivet.
Viipaloi juusto. Rouhi pähkinät.
Grillaa nektariininpuolikkaat molemmin puolin.
Käännä leikkuupinta ylöspäin ja murenna päälle vuohenjuustoa ja ripottele pähkinärouhetta. Jatka kypsennystä, kunnes juusto sulaa ja paahtuu.
Viimeistele ennen tarjoilua hunajalla ja yrtillä.
Tarjoa sellaisenaan tai kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka Parhaat vuohenmaitojuusto Sainte Maure 200gHinta 4,79/kpl23,95/kg
- Lune de miel akaasiahunaja 250gHinta 4,29/kpl17,16/kg
- Nektariini 500g 1lkHinta 3,89/kpl7,78/kg
- Soignon vuohenjuusto 125g valkosipuli-yrttiHinta 3,99/kpl31,92/kg
- Soignon vuohenjuusto 125g hunajaHinta 3,99/kpl31,92/kg
- Järvikylä Minttu rasia 20gHinta 2,69/kpl134,50/kg
- Järvikylä vahva minttu SuomiHinta 3,69/kpl
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,3(34 arviota)
- alle 30 min3,7(7 arviota)
- alle 30 min4,3(163 arviota)
- alle 30 min3,6(27 arviota)
- yli 60 min4,1(65 arviota)
- alle 30 min3,7(3 arviota)
- alle 15 min4,0(68 arviota)
- alle 30 min3,4(36 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (2 arviota)
- akourk6 vuotta sittenjos joskus alan epäröimään itseäni voin aina muistaa että joku uuvatti sai päähänsä yhdistää vuohenjuustoa ja nektariineja.
- Lisa6 vuotta sittenHyvää