Grillatut vuohenjuustonektariinit
Puolikkaista nektariineista valmistuu grillaamalla helppo kesäinen herkku. Vuohenjuusto, pähkinät, hunaja ja minttu viimeistelevät maun. Noin 1,05€/annos.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 4(500 g)nektariinia
- 1/2pkt(á 200 g)Pirkka Parhaat vuohenjuustoa
- 2-3rklPirkka pähkinäsekoitusta
- 1-2rklPirkka Parhaat akaasiahunajaa
- 2rkltuoretta minttua tai timjamia hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Halkaise nektariinit ja poista kivet.
- Viipaloi juusto. Rouhi pähkinät.
- Grillaa nektariininpuolikkaat molemmin puolin.
- Käännä leikkuupinta ylöspäin ja murenna päälle vuohenjuustoa ja ripottele pähkinärouhetta. Jatka kypsennystä, kunnes juusto sulaa ja paahtuu.
- Viimeistele ennen tarjoilua hunajalla ja yrtillä.
- Tarjoa sellaisenaan tai kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
jos joskus alan epäröimään itseäni voin aina muistaa että joku uuvatti sai päähänsä yhdistää vuohenjuustoa ja nektariineja.
Hyvää