• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Nektariini-fetasalaatti

Grillatut nektariinit yhdistyvät maukkaaksi kokonaisuudeksi suolaisen fetan ja rapeiden pähkinöiden kanssa. Sopii pääruoaksi sellaisenaan.
Nektariini-fetasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 210 kcal / annos (190g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1rkloliiviöljyä
    • 1rklPirkka balsamikastiketta
    • suolaa
    • pippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese nektariinit ja halkaise ne. Poista kivet ja sivele puolikkaat kevyesti öljyllä. Grillaa nektariinin puolikkaat grillissä pehmeiksi.
  2. Pese ja kuivaa viinisuolaheinä sekä babypinaatti. Paahda pekaanipähkinät pannulla ja nosta ne jäähtymään. Murenna fetajuusto valmiiksi ja sekoita kastikkeen aineet keskenään.
  3. Kokoa salaatti levittämällä tajoilulautaselle viinisuolaheinä ja babypinaatti. Valuta päälle puolet kastikkeesta. Nosta salaatin päälle grillatut nektariinin puolikkaat. Lisää loput kastikkeesta ja ripottele päälle murennettu fetajuusto sekä paahdetut pähkinät.

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 210 kcal894 kJ
  • Proteiinia6 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3