• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuusto-omenat

Helppo jälkiruoka syntyy siirappisella vuohenjuustotäytteellä kuorrutetuista omenoista.
Vuohenjuusto-omenat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 448 kcal / annos (250g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita vuohenjuusto, voi, siirappi ja mantelirouhe monitoimikoneessa. Mausta seos mustapippurilla ja suolalla.
  2. Poista omenista siemenkota, halkaise ne ja täytä kolot juustotäytteellä.
  3. Kypsennä omenia 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet. Tarjoile jälkiruokana.

Tiesitkö että...

Vinkki! Täytteeseen voi lisätä hienonnettua kylmäsavustettua poronlihaa, jolloin omenat käyvät alkuruoaksi.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 448 kcal1 880 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja32 g
  • Rasvaa32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille