Härkis-nachopelti
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Superhelppo nachopelti onnistuu mainiosti Härkiksestä! Ota lapset mukaan pilkkomaan kasviksia ja levittämään dippejä pellille.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 (100 g) | sipuli tai |
1 rkl | rypsiöljyä tai |
1 rs (250 g) | tai |
1 tl | tai |
2 (200 g) | tai |
1 ps (200 g) | tai |
1 tlk (315 g) | tai |
1 prk (300 g) | tai |
1 ps (150 g) | tai |
Lisäksi | |
---|---|
1 rs (250 g) | kirsikkatomaatteja tai |
1 (280 g) | avokado tai |
1/4–1/2 prk (à 335 g/160 g) | tai |
Ravintosisältö
Energia | 676 kJ / 162 kcal |
Rasva | 10,5 g |
josta tyydyttynyttä | 2,7 g |
Hiilihydraatit | 10 g |
josta sokereita | 2,9 g |
Proteiini | 5,6 g |
Suola | 1,1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Hienonna kuorittu sipuli. Kuumenna öljy pannussa ja paista sipulia, Härkistä ja paprikajauhetta öljyssä noin 5 minuuttia, kunnes seos saa väriä.
Leikkaa suippopaprikoista kanta ja kopista siemenet pois. Viipaloi paprikat.
Levitä maissilastut leivinpaperin päälle pellille. Levitä maissilastujen päälle salsadippi, Härkisseos, juustodippi ja paprikaviipaleet. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä nachopeltiä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Leikkaa pestyt kirsikkatomaatit neljään osaan. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra puolikkaista liha lusikalla. Viipaloi avokadot.
Levitä nachopellin päälle tomaatit ja avokadoviipaleet. Nosta jalapenot kulhossa pellin reunalle. Tarjoa heti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka sipuli 350g Suomi 2lkHinta 1,09/kpl3,11/kg
- Pirkka rypsiöljy 450mlHinta 2,19/kpl4,87/l
- Härkis Original härkäpapumurska 250 gHinta 4,89/kpl19,56/kg
- Pirkka paprikajauhe 25gHinta 0,55/kpl22,00/kg
- Pirkka suippopaprika 200 g / 2 kpl 1 lkHinta 1,99/kpl9,95/kg
- Pirkka tortillachips 200gHinta 1,65/kpl8,25/kg
- Plussa-etu −12 %Pirkka salsadippi keskivahva 315gPlussa-kortillaEtuhinta 3,50/2 kpl5,56/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (6,32/kg)
- Pirkka juustodippi 300gHinta 1,55/kpl5,17/kg
- Plussa-etu −22 %Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 150g vähälaktoosinenPlussa-kortillaEtuhinta 4,00/2 kpl13,33/kgIlman Plussa-korttia 2,59/kpl (17,27/kg)
- Pirkka Luomu suomalainen kirsikkatomaatti 250gHinta 4,59/kpl18,36/kg
- Pirkka syöntikypsä avokado 1lkHinta n. 1,70/kpl8,49/kg
- Pirkka vihreä jalapenoviipale 335/160gHinta 1,69/kpl10,56/kg
- Pirkka sipuli 1kg Suomi 2lkHinta 1,69/kpl1,69/kg
- SipuliHinta n. 0,10/kpl0,95/kg
- Pirkka rypsiöljy 900mlHinta 3,99/kpl4,43/l
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,35/kpl8,70/l
- K-Menu Paprika jauhettu 250gHinta 4,39/kpl17,56/kg
- Meira paprikajauhe savustettu 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Pirkka tortillachips cheese 200gHinta 1,65/kpl8,25/kg
- Old El Paso Tortilla Nachips Original 185gHinta 2,49/kpl13,46/kg
- Old El Paso 340g Thick and Chunky Original Salsa MediumHinta 3,59/kpl10,56/kg
- Old El Paso Salsa Dip 312g mediumHinta 3,39/kpl10,87/kg
- Santa Maria Dip Nacho Cheese Style Juustodippi 250gHinta 2,79/kpl11,16/kg
- Arla Tolkuttomat juustot Melkoinen Mozzarella-emmental 150g raasteHinta 2,95/kpl19,67/kg
- Pirkka Parhaat Tres colores jalapeno 125/225gHinta 2,49/kpl19,92/kg
- Devils Jalapeno viipaleet 270/135gHinta 2,85/kpl21,11/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(887 arviota)
- alle 30 min4,2(206 arviota)
- alle 30 min4,2(15 arviota)
- alle 30 min4,1(111 arviota)
- alle 30 min3,7(13 arviota)
- alle 30 min3,7(7 arviota)
- alle 30 min4,2(134 arviota)
- alle 30 min4,2(217 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (113 arviota)
- Karoliina7 kuukautta sittenTein js hyvää oli!
- Jenni /-diabeetikkolapsen äiti2 vuotta sittenHei! Löytyykö tähän reseptiin jostain hiilarit? Esim. hiilihydraatit /100g. Helpottaisi entisestään äidin arkea.
- K-Kuluttajapalvelu2 vuotta sittenJenni, valitettavasti tälle reseptille ei ole laskettu ravintoarvoja. Välitämme toivetta eteenpäin.