Grillinachot
Nachopellin kesäversio paistetaan grillissä! Kasaa grillinachojen päälle salsaa, juustoa ja sipulia. Noin 2,65€/annos.
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1ps(200 g)Pirkka tortillachipsejä
- 1rs(250 g)kirsikkatomaatteja
- 2kesäsipulia varsineen
- 1prk(230 g)Pirkka Parhaat meksikolaista salsa Mexicana -kastiketta tai
- 1prk(230 g)Pirkka vahvaa tacokastiketta
- 1tlk(380 g/230 g)Pirkka mustapapuja suolaliemessä
- 1ps(150 g)Arla Verraton cheddar-mozzarellaraastetta
Lisäksi
- 1(200 g)kypsä avokado
- 1ruukkukorianteria
Valmistus
alle 30 min- Levitä tortillalastut öljytylle folio- tai grillivuoalle. Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi sipulit renkaiksi. Säästä varret koristeluun.
- Lusikoi lastuille salsakastike, huuhdotut ja valutetut pavut, tomaatit ja sipulit. Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Grillaa nachoja kannen tai folion alla grillin vähiten kuumassa osassa, kunnes juusto on sulanut. Tarkkaile, etteivät nachot pala pohjasta.
- Koristele nachot viipaloidulla avokadolla, korianterilla ja sipulinvarsilla ja tarjoa heti.
Tiesitkö että...
Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Täytetyt paprikat grillissä. Todella hyvää.
Hienoa