• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Avokado-pestorisotto

Avokado-pestorisotto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annostaOsta

Koristeeksi

    • persiljaa

Pinnalle

    • parmesaanijuustoraastetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Huuhdo ja kuutioi paprika. Kuullota sipuli paistokasarissa oliiviöljyssä. Lisää joukkoon paprikakuutiot ja riisi. Kuullota kunnes riisi muuttuu lasimaiseksi.
  2. Sulata kasvisliemikuutio kiehuvan veden joukkoon ja kaada liemi riisiseokseen. Keitä kannen alla noin 15 minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Kuori ja kuutioi avokado. Mausta risotto pestolla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi avokadokuutiot ja sekoita varovasti. Koristele persiljalla. Tarjoa lisäksi parmesaanijuustoraastetta ja raikasta salaattia.

Ravintosisältö perannos 270g100 g

  • 524 kcal2 190 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja46,2 g
  • Rasvaa34,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille29