Hedelmä-kakkuvartaat
Helpot hedelmä-kakkuvartaat maistuvat kesällä jälkiruokana. Tarjoa vartaat limetillä maustetun vaniljakastikkeen kanssa.
8 annostaalle 30 min
Ainekset
8 annosta
- 8varrastikkua
- 1(350 g)K-Menu sitruunakakku
- 1/2rs(à 500 g)Pirkka kuorittua ananasta (tuore)
- 3(n. 400 g)kypsää nektariinia
- 1rs(250 g)Pirkka mansikoita
Lisäksi
- 1prk(2,5 dl)Pirkka vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
- 1limetin raastettu kuori (1 1/2 tl)
Valmistus
alle 30 min- Mikäli käytät puisia varrastikkuja, laita ne likoamaan kylmään veteen noin 15 minuutiksi.
- Paloittele kakku ja ananas samankokoisiksi paloiksi. Halkaise nektariinit, poista kivi ja paloittele nektariinit neljään osaan.. Poista mansikoista kanta.
- Täytä vartaat kakkupaloilla, ananaksella ja nektariineilla. Lisää mansikka viimeiseksi.
- Grillaa vartaita miedolla lämmöllä, kunnes hedelmät ja kakkupalat ovat saaneet väriä.
- Vatkaa vaniljakastike löysäksi vaahdoksi ja lisää limetin kuoriraaste. Tarjoa lämpimät vartaat kastikkeen kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit käyttää vartaisiin mitä tahansa kuivakakkua tai vaikka pullapitkoa. Kokeile vartaissa myös persikoita tai aprikooseja. Vaniljakastikkeen lisäksi myös kinuskikastike sopii vartaiden kanssa tarjottavaksi.Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat
Kommentoi