• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Manteliletut ja mansikkasalaatti

Maidottomat manteliletut ja mansikkasalaatti on ihana kesäherkku. Letut saavat makua taikinaan käytetystä mantelijauheesta. Mansikkasalaatti on tehty mansikoista ja nektariineista. Tämäkin resepti vain n. 1,25€/annos*.
Manteliletut ja mansikkasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 136 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Mansikkasalaatti

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita vesi, mantelijauhe ja jauhot. Vatkaa joukkoon munat. Lisää sokeri, suola ja öljy. Anna turvota noin 15 minuuttia.
  2. Paista letut öljyssä pannulla. Annoksesta tulee noin 10 isoa lettua.
  3. Paloittele mansikat ja nektariinit. Sekoita joukkoon mansikkahillo.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 136 kcal568 kJ
  • Proteiinia3,98 g
  • Hiilihydraatteja14,7 g
  • Rasvaa6,53 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu