Hyppää sisältöön
Hedelmäsalaattia ja ruis-pähkinäjogurttiaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hedelmäsalaattia ja ruis-pähkinäjogurttia

  • Annosmäärä8 annosta
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Kananmunaton
Hedelmäsalaatti ruis-pähkinäjogurtilla hellii kehoasi ja maistuu aamupalalla.
  • Kananmunaton

Ainekset

8 annosta
  • 1 rs (500 g) rypäleitä
  • 2 banaania
  • 2 pientä (n. 300 g) Pirkka omenaa (Golden Delicious)
  • 2 tlk (à 227 g/140 g) Pirkka ananaspaloja
  • 1 tlk (400 g) Pirkka AB rukiista pähkinäjogurttia

Ravintosisältö

  • Energia
    277 kJ / 66 kcal
  • Rasva
    0,8 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,3 g
  • Hiilihydraatit
    12,7 g
  • josta sokereita
    11,6 g
  • Proteiini
    1,1 g
  • Suola
    0 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhdo rypäleet ja puolita ne halutessasi. Kuori banaanit (ja omenat). Viipaloi banaanit ja kuutioi omenat.
  2. Sekoita hedelmät keskenään ja lisää ananaspalat liemineen.
  3. Tarjoa jogurtti hedelmäsalaatin kastikkeena.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 5,0 (2 arviota)