• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Hunajainen hedelmäjogurtti

Helppo välipala syntyy jogurtista ja tuoreista hedelmistä. Viljaisaa makua antaa maukas mysli. Hedelmiä voi varioida maun mukaan.
Hunajainen hedelmäjogurtti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 1 annosta
  • alle 15 min
  • 66,4 kcal / 100 g

Ainekset

1 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Mausta jogurtti hunajalla. Kuori kiivi, viipaloi ja leikkaa viipaleet edelleen puolikkaiksi. Kuori ja paloittele banaani. Kuutioi persikat. Varaa muutama kiivi- ja persikkapala koristeeksi.
  2. Annostele ison lasin pohjalle puolet hedelmistä, niiden päälle puolet hunajaisesta jogurtista ja myslistä. Toista kerrokset ja koristele annos kiivi- ja persikkapaloilla. Tarjoa aamu- tai välipalana.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 66,4 kcal278 kJ
  • Proteiinia1,41 g
  • Hiilihydraatteja12,4 g
  • Rasvaa0,98 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille