Helppo fudge
- Annosmäärä12 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Helppo fudge on ihana joululahja ja glögin kaveri! Koristele fudge lempikarkeillasi.
Ainekset
12 annosta
- 6 levyä (à 100 g) Pirkka valkoista leivontasuklaata
- 1 prk (397 g) Dovgan kondensoitua maitoa (makeutettu maitotiiviste)
- 1/2 tl suolaa
- 1 dl irtokarkkeja tai piparminttutankoja
- 2 tl strösseleitä
Ravintosisältö
- Energia1 752 kJ / 418 kcal
- Rasva17,6 g
- josta tyydyttynyttä11,2 g
- Hiilihydraatit60,8 g
- josta sokereita59,4 g
- Proteiini4,9 g
- Suola0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka (25 x 25 cm) leivinpaperilla.
- Paloittele suklaa paksupohjaiseen kattilaan. Kaada joukkoon maitotiiviste ja anna suklaan sulaa miedolla lämmöllä samalla sekoittaen. Mausta suolalla.
- Kaada massa vuokaan. Koristele irtokarkeilla ja/tai piparminttutangoilla ja strösseleillä.
- Anna fudgen jähmettyä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. Leikkaa paloiksi ja säilytä jääkaapissa hyvin peitettynä.
Fudge säilyy jääkaapissa ainakin viikon.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etu −16 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,50/2 kpl25,00/kgIlman Plussa-korttia 1,49/kpl (29,80/kg)
- Plussa-etu −16 %Plussa-kortillaEtuhinta 2,50/2 kpl25,00/kgIlman Plussa-korttia 1,49/kpl (29,80/kg)
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,9(24 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min4,0(4 arviota)
- yli 60 min5,0(2 arviota)
- alle 15 min1,8(6 arviota)
- Arkiston aarrealle 15 min3,6(31 arviota)
- 30 - 60 min4,0(104 arviota)
- 30 - 60 min4,2(70 arviota)
- yli 60 min4,0(131 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (131 arviota)
- Jusa7 kuukautta sittenHyvää!
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenTumpelo, fudgemassa on valmista, kun suklaa on kokonaan sulanut. Massa on tällöin sileää ja kiiltävää.
- Tumpelo5 vuotta sittenAloittelevana fudgen tekijänä olisin kaivannut 2. vaiheeseen tarkempaa ohjeistusta, mistä tietää, että seos on valmista kumottavaksi ja kuvausta, miltä seoksen pitäisi näyttää ja ns.käyttäytyä.
- Lellu5 vuotta sittenHilkka, minä tein kaksi satasia, joista toisen maitosuklaaseen :) Hyvää tuli
- Hilkka5 vuotta sittenVoiko valkoisen suklaan vaihtaa tummaan tai maitosuklaaseen ilman ongelmaa?
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenHilkka, reseptiä on testattu K-Koekeittiöllä tumman ja maitosuklaan yhdistelmällä (50/50), ja tällä yhdistelmällä resepti toimi oikein hyvin.
- Tuikku5 vuotta sittenVuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka (25 x 25 cm) leivinpaperilla. Öööh - tuo on kylläkin neliö