Helppo fudge
- Annosmäärä12 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Helppo fudge on ihana joululahja ja glögin kaveri! Koristele fudge lempikarkeillasi.
Ainekset
12 annosta
6 levyä (à 100 g) | tai |
1 prk (397 g) | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1 dl | irtokarkkeja tai piparminttutankoja tai |
2 tl | strösseleitä tai |
Valmistus
30 - 60 min
Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka (25 x 25 cm) leivinpaperilla.
Paloittele suklaa paksupohjaiseen kattilaan. Kaada joukkoon maitotiiviste ja anna suklaan sulaa miedolla lämmöllä samalla sekoittaen. Mausta suolalla.
Kaada massa vuokaan. Koristele irtokarkeilla ja/tai piparminttutangoilla ja strösseleillä.
Anna fudgen jähmettyä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. Leikkaa paloiksi ja säilytä jääkaapissa hyvin peitettynä.
Fudge säilyy jääkaapissa ainakin viikon.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Pirkka valkoinen leivontasuklaa 100g RFAHinta 1,15/kpl11,50/kg
- Dovgan kondensoitu maito 397g makeutettuHinta 2,89/kpl7,28/kg
- Pirkka Amppari Mansikka-sitrus strösseli 50gHinta 1,49/kpl29,80/kg
- Pirkka hedelmänmakuinen strösseli 80gHinta 2,19/kpl27,38/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Fazer leivontasuklaa 100g ValkoinenHinta 2,09/kpl20,90/kg
- Markomilk makeutettu kondensoitu maito 397 gHinta 3,85/kpl9,70/kg
- Törsleffs makeutettu maitotiiviste 397gHinta 2,85/kpl7,18/kg
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,9(14 arviota)
- yli 60 min4,7(59 arviota)
- yli 60 min3,9(84 arviota)
- yli 60 min4,1(114 arviota)
- alle 15 min3,5(28 arviota)
- yli 60 min5,0(3 arviota)
- yli 60 min4,7(22 arviota)
- yli 60 min4,1(106 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (107 arviota)
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenTumpelo, fudgemassa on valmista, kun suklaa on kokonaan sulanut. Massa on tällöin sileää ja kiiltävää.
- Tumpelo3 vuotta sittenAloittelevana fudgen tekijänä olisin kaivannut 2. vaiheeseen tarkempaa ohjeistusta, mistä tietää, että seos on valmista kumottavaksi ja kuvausta, miltä seoksen pitäisi näyttää ja ns.käyttäytyä.
- Lellu3 vuotta sittenHilkka, minä tein kaksi satasia, joista toisen maitosuklaaseen :) Hyvää tuli
- Hilkka3 vuotta sittenVoiko valkoisen suklaan vaihtaa tummaan tai maitosuklaaseen ilman ongelmaa?
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenHilkka, reseptiä on testattu K-Koekeittiöllä tumman ja maitosuklaan yhdistelmällä (50/50), ja tällä yhdistelmällä resepti toimi oikein hyvin.
- Tuikku3 vuotta sittenVuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka (25 x 25 cm) leivinpaperilla. Öööh - tuo on kylläkin neliö