Helppo fudgeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Helppo fudge

  • Annosmäärä12 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Helppo fudge on ihana joululahja ja glögin kaveri! Koristele fudge lempikarkeillasi.

    Ainekset

    12 annosta
    6 levyä (à 100 g)
     
    tai
    1 prk (397 g)
     
    tai
    1/2 tl
     
    suolaa
    tai
    1 dl
     
     
    irtokarkkeja
    tai
    piparminttutankoja
    tai
    2 tl
     
    strösseleitä
    tai

    Valmistus

    30 - 60 min

    Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka (25 x 25 cm) leivinpaperilla.

    Paloittele suklaa paksupohjaiseen kattilaan. Kaada joukkoon maitotiiviste ja anna suklaan sulaa miedolla lämmöllä samalla sekoittaen. Mausta suolalla.

    Kaada massa vuokaan. Koristele irtokarkeilla ja/tai piparminttutangoilla ja strösseleillä.

    Anna fudgen jähmettyä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli. Leikkaa paloiksi ja säilytä jääkaapissa hyvin peitettynä.

    Fudge säilyy jääkaapissa ainakin viikon.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
      Hinta 1,19/kpl
      1,19/kg
    • Pirkka valkoinen leivontasuklaa 100g RFA
      Hinta 1,15/kpl
      11,50/kg
    • Dovgan kondensoitu maito 397g makeutettu
      Hinta 2,89/kpl
      7,28/kg
    • Pirkka Amppari Mansikka-sitrus strösseli 50g
      Hinta 1,49/kpl
      29,80/kg
    • Pirkka hedelmänmakuinen strösseli 80g
      Hinta 2,19/kpl
      27,38/kg
    • Jozo jodioitu hienosuola 125g
      Hinta 0,99/kpl
      7,92/kg
    • Jozo jodioitu hienosuola 600g
      Hinta 1,75/kpl
      2,92/kg
    • Fazer leivontasuklaa 100g Valkoinen
      Hinta 2,09/kpl
      20,90/kg
    • Markomilk makeutettu kondensoitu maito 397 g
      Hinta 3,85/kpl
      9,70/kg
    • Törsleffs makeutettu maitotiiviste 397g
      Hinta 2,85/kpl
      7,18/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,9 (107 arviota)

    • K-Kuluttajapalvelu
      3 vuotta sitten
      Tumpelo, fudgemassa on valmista, kun suklaa on kokonaan sulanut. Massa on tällöin sileää ja kiiltävää.
    • Tumpelo
      3 vuotta sitten
      Aloittelevana fudgen tekijänä olisin kaivannut 2. vaiheeseen tarkempaa ohjeistusta, mistä tietää, että seos on valmista kumottavaksi ja kuvausta, miltä seoksen pitäisi näyttää ja ns.käyttäytyä.
    • Lellu
      3 vuotta sitten
      Hilkka, minä tein kaksi satasia, joista toisen maitosuklaaseen :) Hyvää tuli
    • Hilkka
      3 vuotta sitten
      Voiko valkoisen suklaan vaihtaa tummaan tai maitosuklaaseen ilman ongelmaa?
    • K-Kuluttajapalvelu
      3 vuotta sitten
      Hilkka, reseptiä on testattu K-Koekeittiöllä tumman ja maitosuklaan yhdistelmällä (50/50), ja tällä yhdistelmällä resepti toimi oikein hyvin.
    • Tuikku
      3 vuotta sitten
      Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka (25 x 25 cm) leivinpaperilla. Öööh - tuo on kylläkin neliö