• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Karibian kolat

Karibian kolat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 30 kpl
  • 30 - 60 min
  • 346 kcal / 100 g

Ainekset

n. 30 kpl
    • 1dlvispikermaa
    • 1dlsiirappia
    • 1dlsokeria
    • 1tlvoita
    • 1/2dlkuivattuja papaija- tai ananaspaloja
    • koristerakeita

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa kattilaan kerma, siirappi ja sokeri. Sekoittele ja keitä napakalla lämmöllä 20-30 minuuttia. Vahdi, ettei seos kuohu yli. Kokeile kolan sakeutta tipauttamalla kuumaa seosta pieneen kulhoon tai lautaselle, jossa on kylmää vettä. Kun voit pyöritellä seoksesta sormin pallon, kola on valmista.
  2. Lisää seokseen voinokare ja kaada se kuumana pieniin karkkivuokiin. Lisää vuokiin ananas- ja papaijapaloja. Ripottele pinnalle halutessasi heti koristerakeita. Jäähdytä ja säilytä huoneenlämmössä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 346 kcal1 450 kJ
  • Proteiinia0,81 g
  • Hiilihydraatteja61,6 g
  • Rasvaa10,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille