• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo kalkkuna-persikkapata

Helppo kalkkuna-persikkapata valmistuu kätevästi Pirkka havaijinpata -aineksia tuunaamalla.
Helppo kalkkuna-persikkapata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista kalkkunasuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä. Kaada joukkoon vesi. Kuumenna, kunnes vesi kiehuu. Sekoita joukkoon riisipata-ainekset. Keitä kannen alla 20-25 minuuttia.
  2. Siirrä kasari liedeltä. Lisää joukkoon kuutioidut tomaatit ja murennettu sinihomejuusto. Anna hautua kannen alla vielä 5 minuuttia. Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja hienonnettu persilja. Tarjoa lisäksi vihreää salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3