• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kalkkunapihvit

Kalkkunapihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 2rs(à 370 g)kalkkunan fileepihvejä
    • ripaussuolaa
    • mustapippuria

Paistamiseen

    • öljyä

Valmistus

alle 30 min
  1. Ota kalkkunafileerasiat huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoaksi valmistamista. Paista kalkkunafileepihvejä pannussa tilkassa öljyä n.10 min välillä käännellen. Mausta kypsänä suolalla ja pippurilla. Tarjoa kalkkunafileepihvit juureskakkusten, Pirkka kerma-, pippuri- tai valkosipulikastikkeen ja raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2