• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Keltaisten hedelmien broilerisalaatti

Keltaisten hedelmien broilerisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 360 kcal / annos (230g)

Ainekset

5 annosta
    • 1rs(450 g)Pirkka marinoimattomia broilerin fileesuikaleita
    • 1rklöljyä
    • 3/4tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 500gcantaloupe- tai hunajamelonia
    • 2(350 g)persimonia eli sharonia
    • tai
    • 1tlk(410 g)Pirkka persikanpuolikkaita mehussa
    • 1ruukkujääsalaattia
    • 1ruukkurucolaa
    • (1karambola)

Kastike

    • 1/2dlPirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
    • 2rklsitruunanmehua
    • 1/2-1rklhunajaa
    • 1tlkuivattua minttua

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista broilerisuikaleet öljyssä kypsiksi. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja lisää broilerit kastikkeeseen. Anna jäähtyä.
  3. Kuori ja paloittele meloni. Kuori ja viipaloi persimonit tai valuta ja viipaloi persikat. Kuutioi sinihomejuusto.
  4. Revi salaatit vadille ja levitä päälle broilerit kastikkeineen. Asettele pinnalle hedelmät ja sinihomejuusto. Koristele salaatti halutessasi karambolaviipaleilla.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 360 kcal1 510 kJ
  • Proteiinia26 g
  • Hiilihydraatteja18 g
  • Rasvaa21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua