Hyppää sisältöön
Kalkkunapihvit ja peruna-kaalivuoka Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Kalkkunapihvit ja peruna-kaalivuoka

  • Annosmäärä3 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Tarjoa kalkkunapihvit peruna-kaalipaistoksen kanssa.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

3 annosta
  • 1 rs (n. 400 g) kalkkunan fileepihvejä
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • öljyä

Peruna-kaalivuoka

Ravintosisältö

  • Energia
    1 816 kJ / 435 kcal
  • Rasva
    16,5 g
  • josta tyydyttynyttä
    6,6 g
  • Hiilihydraatit
    32,4 g
  • josta sokereita
    2 g
  • Proteiini
    36,2 g
  • Suola
    2,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa kaalinlohko karkeaksi suikaleeksi. Lado perunaviipaleet ja kaalirouhe voideltuun uunivuokaan. Ripottele väliin suolaa ja pippuria.
  2. Kaada vuokaan kasvirasvasekoite ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä vuokaa 200 asteessa uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Peitä foliolla, jos perunoiden pinta tulee liian tummaksi.
  3. Ota kalkkunafileerasia huoneen lämpöön noin puoli tuntia ennen ruoaksi valmistamista. Paista kalkkunafileepihvejä pannussa tilkassa öljyä noin 10 minuuttia, kääntele välillä. Mausta kypsinä suolalla ja pippurilla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,3 (3 arviota)