• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kalkkunapihvit ja peruna-kaalivuoka

Kalkkunapihvit ja peruna-kaalivuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • yli 60 min
  • 258 kcal / annos (120g)

Ainekset

3 annosta
    • 1rs(n. 400 g)kalkkunan fileepihvejä
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria
    • öljyä

Peruna-kaalivuoka

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa kaalinlohko karkeaksi suikaleeksi. Lado perunaviipaleet ja kaalirouhe voideltuun uunivuokaan. Ripottele väliin suolaa ja pippuria.
  2. Kaada vuokaan kasvirasvasekoite ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä vuokaa 200 asteessa uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Peitä foliolla, jos perunoiden pinta tulee liian tummaksi.
  3. Ota kalkkunafileerasia huoneen lämpöön noin puoli tuntia ennen ruoaksi valmistamista. Paista kalkkunafileepihvejä pannussa tilkassa öljyä noin 10 minuuttia, kääntele välillä. Mausta kypsinä suolalla ja pippurilla.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 120g100 g

  • 258 kcal1 100 kJ
  • Proteiinia31,2 g
  • Hiilihydraatteja0 g
  • Rasvaa14,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu