Kalkkunapihvit ja peruna-kaalivuoka
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Tarjoa kalkkunapihvit peruna-kaalipaistoksen kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
3 annosta
- 1 rs (n. 400 g) kalkkunan fileepihvejä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- öljyä
Peruna-kaalivuoka
- 7–8 (n.700 g) perunaa
- (n.200 g) lohko keräkaalia
- 3/4 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 prk (2 1/2 dl) Flora Ruoka kasvirasvasekoitetta, 15 %
- 1 dl (50 g) Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
Ravintosisältö
- Energia1 816 kJ / 435 kcal
- Rasva16,5 g
- josta tyydyttynyttä6,6 g
- Hiilihydraatit32,4 g
- josta sokereita2 g
- Proteiini36,2 g
- Suola2,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa kaalinlohko karkeaksi suikaleeksi. Lado perunaviipaleet ja kaalirouhe voideltuun uunivuokaan. Ripottele väliin suolaa ja pippuria.
- Kaada vuokaan kasvirasvasekoite ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä vuokaa 200 asteessa uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Peitä foliolla, jos perunoiden pinta tulee liian tummaksi.
- Ota kalkkunafileerasia huoneen lämpöön noin puoli tuntia ennen ruoaksi valmistamista. Paista kalkkunafileepihvejä pannussa tilkassa öljyä noin 10 minuuttia, kääntele välillä. Mausta kypsinä suolalla ja pippurilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −9 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,60/2 kpl12,00/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (13,27/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,6(5 arviota)
- yli 60 min4,1(36 arviota)
- yli 60 min4,2(50 arviota)
- yli 60 min4,2(382 arviota)
- yli 60 min4,6(8 arviota)
- yli 60 min4,1(31 arviota)
- yli 60 min3,3(34 arviota)
- yli 60 min4,5(77 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,3 (3 arviota)