Kalkkunapihvit ja peruna-kaalivuoka
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Tarjoa kalkkunapihvit peruna-kaalipaistoksen kanssa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
3 annosta
1 rs (n. 400 g) | kalkkunan fileepihvejä tai |
ripaus | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
öljyä tai | |
Peruna-kaalivuoka | |
---|---|
7–8 (n.700 g) | perunaa tai |
(n.200 g) | lohko keräkaalia tai |
3/4 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
1 prk (2 1/2 dl) | tai |
1 dl (50 g) | tai |
Valmistus
yli 60 min
Kuori ja viipaloi perunat. Leikkaa kaalinlohko karkeaksi suikaleeksi. Lado perunaviipaleet ja kaalirouhe voideltuun uunivuokaan. Ripottele väliin suolaa ja pippuria.
Kaada vuokaan kasvirasvasekoite ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä vuokaa 200 asteessa uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Peitä foliolla, jos perunoiden pinta tulee liian tummaksi.
Ota kalkkunafileerasia huoneen lämpöön noin puoli tuntia ennen ruoaksi valmistamista. Paista kalkkunafileepihvejä pannussa tilkassa öljyä noin 10 minuuttia, kääntele välillä. Mausta kypsinä suolalla ja pippurilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,3(271 arvostelua)
- yli 60 min4,1(35 arvostelua)
- 30 - 60 min
- alle 30 min2,5(2 arvostelua)
- yli 60 min4,0(26 arvostelua)
- yli 60 min4,0(23 arvostelua)
- alle 30 min3,5(4 arvostelua)
- yli 60 min3,8(4 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,5 (2 arvostelua)