Helppo lanttu-omenasose ja kalkkunafilee
Herkullista tarjottavaa nopeasti ja helposti joulupöytään. Lanttu-omenasose on maustamista ja kuumentamista vaille valmis. Tarjoa savukalkkunan kanssa.
6 annostaalle 15 min97,8 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- 1pkt(500 g)Pirkka lanttusosetta
- 1tlk(360 g)Euro Shopper omenasosetta
- 1rklsiirappia
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- 1/2dlkevytkermaa
Lisäksi
- 1(n. 700 g)Pirkka savustettu kalkkunafilee
Valmistus
alle 15 min- Lämmitä lanttu- ja omenasose kattilassa koko ajan sekoittaen. Varo kuuman soseen roiskumista.
- Mausta siirapilla, suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi kerma.
- Leikkaa kalkkuna ohuiksi viipaleiksi vadille. Tarjoa kalkkuna lanttu-omenasoseen ja esimerkiksi mustaherukkahillon kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Lanttu-omenasose sopii myös joulukinkun tai muiden liharuokien kanssa.Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 97,8 kcal409 kJ
- Proteiinia 11,7 g
- Hiilihydraatteja10,2 g
- Rasvaa1,38 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi