• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo lanttu-omenasose ja kalkkunafilee

Helppo lanttu-omenasose ja kalkkunafilee
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 97,8 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1tlk(360 g)Euro Shopper omenasosetta
    • 1rklsiirappia
    • suolaa
    • mustapippuria
    • 1/2dlkevytkermaa

Lisäksi

Valmistus

alle 15 min
  1. Lämmitä lanttu- ja omenasose kattilassa koko ajan sekoittaen. Varo kuuman soseen roiskumista.
  2. Mausta siirapilla, suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi kerma.
  3. Leikkaa kalkkuna ohuiksi viipaleiksi vadille. Tarjoa kalkkuna lanttu-omenasoseen ja esimerkiksi mustaherukkahillon kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Lanttu-omenasose sopii myös joulukinkun tai muiden liharuokien kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 97,8 kcal409 kJ
  • Proteiinia11,7 g
  • Hiilihydraatteja10,2 g
  • Rasvaa1,38 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille