Omena-lanttusose
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
Omena-lanttusose sopii niin joulupöytään kuin liharuokien lisäkkeeksikin.
- Gluteeniton
Ainekset
10 annosta
- n. 1 kg lanttuja
- 3–4 omenaa
- 3–4 dl omenatäysmehua
- 1 dl Pirkka kuohukermaa
- n. 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 1 rkl siirappia
Ravintosisältö
- Energia264 kJ / 63 kcal
- Rasva2,2 g
- josta tyydyttynyttä1,4 g
- Hiilihydraatit8,6 g
- josta sokereita8,5 g
- Proteiini0,8 g
- Suola0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Kuori ja lohko lantut sekä omenat. Keitä ne kypsiksi omenamehussa. Kaada keitinliemi talteen.
- Soseuta pehmeät lantut ja omenat tasaiseksi soseeksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon keitinliemi ja kerma.
- Mausta sose suolalla, pippurilla ja siirapilla. Tarjoa lanttu-omenasose lämpimänä kinkun tai kalkkunan kanssa.
Vinkki! Valmista sose etukäteen ja kuumenna se uunissa. Ripottele pinnalle korppujauhoja, jos haluat pintaan rapeutta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 3,00/2 kpl7,50/lIlman Plussa-korttia 1,59/kpl (7,95/l)
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min2,8(30 arviota)
- 30 - 60 min
- alle 30 min4,1(40 arviota)
- 30 - 60 min4,0(38 arviota)
- 30 - 60 min4,2(19 arviota)
- 30 - 60 min4,0(5 arviota)
- 30 - 60 min4,6(207 arviota)
- 30 - 60 min4,2(18 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (6 arviota)