Herukkamaljat ja mantelikrokantti
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Tarjoa tuoreet punaherukat turkkilaisen jogurtin kanssa ja ripottele pinnalle rouskuva mantelikrokantti niin saat ihanan loppukesän jälkiruoan. Kokeile myös muita marjoja!
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 3/4 dl Pirkka kuorittuja manteleita
- 3/4 dl sokeria
- 2 rkl hunajaa
- 2 prk (à 200 g) Pirkka turkkilaista laktoositonta jogurttia
- 250 g tuoreita punaherukoita
- (sitruunamelissan lehtiä)
Ravintosisältö
- Energia812 kJ / 194 kcal
- Rasva9,8 g
- josta tyydyttynyttä4,2 g
- Hiilihydraatit20,6 g
- josta sokereita20,3 g
- Proteiini3,9 g
- Suola0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Paahda mantelit kuivalla pannulla kevyesti.
- Sulata sokeri paksupohjaisessa, pinnoitetussa pannussa. Anna sokerin paahtua vaaleanruskeaksi ja sekoita joukkoon paahdetut mantelit. Varo, ettei sokeri pala. Kaada kuuma massa tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperin päälle. Anna kovettua.
- Sekoita hunaja jogurtin joukkoon. Annostele kerroksittain laseihin jogurttia ja marjoja siten, että marjakerros tulee päällimmäiseksi.
- Leikkaa krokanttilevy terävällä veitsellä leikkuulaudan päällä karkeaksi rouheeksi ja ripottele jälkiruoan pinnalle juuri ennen tarjoilua. Koristele sitruunanmelissan lehdillä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- Arkiston aarrealle 30 min4,6(9 arviota)
- alle 5 min4,0(43 arviota)
- yli 60 min1,0(1 arvio)
- yli 60 min3,9(65 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min3,9(34 arviota)
- Arkiston aarrealle 15 min5,0(1 arvio)
- alle 30 min4,0(2 arviota)
- yli 60 min4,6(122 arviota)
Arvostele resepti
ka. 2,5 (2 arviota)