• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Herukkamaljat ja mantelikrokanttiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Herukkamaljat ja mantelikrokantti

Tämäkin resepti vain n. 1,25€/annos*.

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 275 kcal / annos (170g)

Ainekset

4 annosta
    • 3/4dlsokeria
    • 2rklhunajaa
    • 2prk(à 200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
    • 250gtuoreita punaherukoita
    • (sitruunamelissan lehtiä)

Valmistus

alle 30 min
  1. Paahda mantelit kuivalla pannulla kevyesti.
  2. Sulata sokeri paksupohjaisessa, pinnoitetussa pannussa. Anna sokerin paahtua vaaleanruskeaksi ja sekoita joukkoon paahdetut mantelit. Varo, ettei sokeri pala. Kaada kuuma massa tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperin päälle. Anna kovettua.
  3. Sekoita hunaja jogurtin joukkoon. Annostele kerroksittain laseihin jogurttia ja marjoja siten, että marjakerros tulee päällimmäiseksi.
  4. Leikkaa krokanttilevy terävällä veitsellä leikkuulaudan päällä karkeaksi rouheeksi ja ripottele jälkiruoan pinnalle juuri ennen tarjoilua. Koristele sitruunanmelissan lehdillä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 170g100 g

  • 275 kcal1 150 kJ
  • Proteiinia7 g
  • Hiilihydraatteja23 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille