• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Päärynöitä ja suklaajogurttia

Päärynöitä ja suklaajogurttia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Koristeeksi

    • 4säilykekirsikkaa
    • sitruunamelissaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Valuta päärynät liemestä ja lohko jokainen neljään osaan. Sekoita jogurtin joukkoon siivilän läpi kaakaojauhe. Sekoita joukkoon myös sokeri ja vanilliinisokeri.
  2. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla ja vanilliinisokerilla. Jaa päärynälohkot laseihin tai annoskulhoihin. Lisää kerroksittain suklaajogurtti ja kermavaahto. Koristele annokset kirsikoilla ja sitruunamelissalla. Pidä jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 337 kcal1 410 kJ
  • Proteiinia3,5 g
  • Hiilihydraatteja32,1 g
  • Rasvaa21,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille