Hodarivuoka
Hodarivuoka eli hodarit uunissa on näppärä tapa valmistaa täytettyjä hodareita kerralla isollekin porukalle. Täytteitä voi muunnella helposti oman maun mukaan. Noin 1,10€/annos.
12 annostaalle 30 min
Ainekset
12 annosta
- 1(100 g)Pirkka suippopaprika
- 1(100 g)punasipuli
- 3ps(à 4 kpl/240 g)Pirkka hot dog -sämpylöitä
- 1pkt(420 g)HK Aito nakkeja
- 1ps(150 g)Valio juustomestarin cheddarjuustoraastetta
Lime-korianterimajoneesi
- 1 1/2dlHellmann's majoneesia
- 1/2limettiä
- 2rkltuoretta korianteria hienonnettuna
Lisäksi
- tuoretta korianteria
Valmistus
alle 30 min- Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Kuutioi paprika. Kuori ja leikkaa sipuli hyvin ohuiksi suikaleiksi.
- Halkaise hot dog -sämpylät varovasti siten, että ne jäävät toiselta reunalta kiinni toisiinsa. Lado sämpylän leikkuupuoli ylöspäin uunivuokaan vieri viereen.
- Tee nakkeihin muutama viilto terävällä veitsellä ja laita nakit sämpylöiden väliin. Ripottele päälle juustoraastetta, paprikakuutioita ja punasipulisuikaleita.
- Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes sämpylät ovat paahtuneet, nakit kuumentuneet ja juustoraaste sulanut.
- Valmista sillä aikaa lime-korianterimajoneesi sekoittamalla mausteet majoneesin joukkoon.
- Viimeistele hodarivuoka korianterilla ja valuta päälle majoneesikastiketta.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Kommentoi
Hyvää oli!
Hyvää tuli, tosin itse laitoin Atrian rehti balkannakkeja ja valmista kurkkumajoneesia :)