HodarivuokaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Hodarivuoka

Hodarivuoka eli hodarit uunissa on näppärä tapa valmistaa täytettyjä hodareita kerralla isollekin porukalle. Täytteitä voi muunnella helposti oman maun mukaan. Noin 1,10€/annos.

  • 12 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

12 annosta

Lime-korianterimajoneesi

    • 1 1/2dlHellmann's majoneesia
    • 1/2limettiä
    • 2rkltuoretta korianteria hienonnettuna

Lisäksi

    • tuoretta korianteria

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Kuutioi paprika. Kuori ja leikkaa sipuli hyvin ohuiksi suikaleiksi.
  2. Halkaise hot dog -sämpylät varovasti siten, että ne jäävät toiselta reunalta kiinni toisiinsa. Lado sämpylän leikkuupuoli ylöspäin uunivuokaan vieri viereen.
  3. Tee nakkeihin muutama viilto terävällä veitsellä ja laita nakit sämpylöiden väliin. Ripottele päälle juustoraastetta, paprikakuutioita ja punasipulisuikaleita.
  4. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes sämpylät ovat paahtuneet, nakit kuumentuneet ja juustoraaste sulanut.
  5. Valmista sillä aikaa lime-korianterimajoneesi sekoittamalla mausteet majoneesin joukkoon.
  6. Viimeistele hodarivuoka korianterilla ja valuta päälle majoneesikastiketta.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 70 arvostelua